Miss Suomi 2021 -finalistit julkistetaan tänään – seuraa suoraa lähetystä klo 14

MTV Uutiset on paikalla, kun Miss Suomi 2021 -finalistit julkistetaan klo 14 alkaen.

Miss Suomi 2021 -finalistit julkistetaan tänään The Folks Hotel Konepajassa. MTV Uutiset Live näyttää tapahtuman suorana klo 14 alkaen.

Tänä vuonna Miss Suomi -finaalissa on tuttuja kaunottaria aiemmilta vuosilta, sillä kauneuskilpailu täyttää 90 vuotta. Finnartistien toimitusjohtaja Sunneva Sjögrén kertoi aiemmin MTV Uutisille, että he ovat yhdessä tuomariston ja yhteistyökumppaneiden kanssa kartoittaneet jo kuukausia osallistuja Miss Suomi 2021 All Stars -kilpailuun.

– Kilpailuun kutsutaan mukaan Miss Suomi -kilpailun semifinaalissa ja finaalissa nähtyjä kaunottaria. Lopullisen kymmenikön valitsee tuomaristo ja heidät esitellään median edustajille toukokuussa. Syyskuussa meillä on uusi Miss Suomi, Sjögrén hehkutti.

Miss Suomi 2021 -kilpailuun ei pääse aiempien vuosien voittajia, mutta finaalissa saattaa olla mukana perintöprinsessoja. Ajatus Miss Suomi All Stars -kilpailusta on pyörinyt missiorganisaation jo mielessä parin vuoden ajan.

– En näe mitään ongelmaa, miksi perintöprinsessat eivät voisi osallistua. Tänä vuonna on ihan erilainen startti kilpailulle, kun jokainen tietää, mihin he ovat tulleet. Meillä on luvassa erittäin jännittävä finaali.

Tänä vuonna tulee muutos myös kilpailun sääntöihin, kilpailun alaikäraja on tulevaisuudessa 20 vuotta ja yläikäraja 27 vuotta.

– Samat ikärajat ovat myös Miss Universum -kilpailussa, Sjögrén kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja