Mainos

Mykistävä paljastus Miss Suomi -kilpailusta: "Ihmisiltä on tullut toive, että..."

6:25
Miss Suomi Anni Harjunpää haastattelu.

Miss Suomi 2020 kruunataan jo ensi toukokuussa.

Miss Suomi -kilpailu kokee uudistuksen ensi vuonna, kun kilpailu käydään jo toukokuussa. Hallitseva Miss Suomi Anni Harjunpään valtakausi jää siis alle vuoden mittaiseksi, koska hänet kruunattiin syyskuun lopussa.

Miss Suomi -kilpailua järjestävä Sunneva Kantola kommentoi MTV Uutisille, että kisan siirtyminen syksystä kevääseen johtuu aikataulusta.

– Painavin syy on kansainvälisten kisojen sijoittuminen loppuvuoteen. Valmistautuminen niihin ja puvuston hankkiminen niitä varten on tiukka, niin tämä (muutos) auttaa meitä siinä, Kantola toteaa.

Luvassa on myös 10-osainen tv-sarja Alfa TV:llä, joka esitetään missikandidaattien koulutuspolkua kohti misseyttä. Ensimmäinen jakso sarjasta nähdään maaliskuussa. Katsojat pääsevät seuraamaan Kantolan mukaan ensimmäistä kertaa Miss Suomen valintaa jo casting-vaiheesta alkaen.

– Ihmisiltä on tullut toive, että he haluavat tutustua ehdokkaisiin. Usein tulee kyselyitä, miksi joku pääsi jatkoon ja toinen ei. Nyt ihmiset näkevät, minkälaista kehitystä (kilpailussa) tapahtuu, Kantola kertoo haastattelussa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja