Tässä ovat Miss Suomi -semifinalistit – kilpailun sääntöihin merkittäviä muutoksia

Miss Suomi -semifinalistit julkistetaan – seuraa suorana 25:31
Katso videolta Miss Suomi -semifinalistien julkistus

Miss Suomi -semifinaalissa kilpailee 20 naista.

Miss Suomi 2023 -semifinalistit julkistettiin 7. kesäkuuta. Tiedotteessa kerrotaan, että casting-tilaisuuteen toukokuun lopussa osallistui 70 naista, joista tuomaristo valitsi jatkoon 20 semifinalistia. 

MTV Uutiset näytti tilaisuuden suorana klo 14.25 alkaen.

Semifinalistien joukossa on muun muassa oikeustieteen opiskelija, Rantabaari-sarjasta tuttu näyttelijä, 21-vuotias kauppatieteiden opiskelija sekä 27-vuotias lentoemäntä. Lisäksi semifinaalissa nähdään ensimmäistä kertaa transsukupuolinen kilpailija.

– Casting-tilaisuus oli todella jännittävä. Studio oli täynnä upeita naisia, joista tuomaristo pitkän pohdinnan jälkeen valitsi yksimielisesti jatkoon 20 semifinalistia. Keskustellessani usean kilpailijan kanssa Miss Suomi -kilpailusta jäi vahvasti mieleen, miten Miss Suomi koetaan vahvana yhteiskunnallisena vaikuttaja, Miss Suomi -kilpailun omistaja ja Finnartist Oy:n toimitusjohtaja Sunneva Sjögrén toteaa tiedotteessa.

– Vuosittaiset hyväntekeväisyysprojektimme ovat merkityksellisiä tämän päivän nuorille. Miss Suomi -kilpailu on moderni naisia näkyväksi tekevä ikoninen brändi, jonka missiona on kehittää, kouluttaa ja työllistää. On ilo huomata vuosi vuodelta, miten hakijat ovat seuranneet kilpailua, hän jatkaa. 

Miss Suomi -kilpailun sääntöihin tuli tänä vuonna muutos, sillä jatkossa kilpailuun voivat osallistua myös naimisissa olevat ja perheelliset naiset. Kilpailun ikäraja on 20-28 vuotta. 

Vielä hetken aikaa hallitseva Miss Suomi on Petra Hämäläinen.

Lue myös:

    Uusimmat