Miska Haakanan Salkkarit-hahmo on viekas ja itsevarma – JP on pihlajakadun tuorein pahis

3:55
Katso video! Miska Haakana kertoo roolistaan Salkareissa!

Miska Haakana palaa Salkkareihin JP:n roolillaan.

Tubettajana koko kansan tietoisuuteen ponnahtaneen Miska Haakanan JP-hahmo palaa Salkkareihin. Haakana kertoo MTV Uutisille odottavansa innolla, että pääsee esittelemään pahishahmonsa kunnolla koko kansalle.

– Pahiksen esittäminen on hyvin erilaista, kun mihin yleensä on tottunut. Tässä pääsee tuomaan asioita esille, mitä ei ehkä muissa töissä ole päässyt, tuore Salkkarit-tähti kertoo.

Haakanan hahmo JP nähtiin viime vuoden lopulla piipahtamassa sarjassa ja hän kertoo monen Salkkarit-fanin ja jopa omien sukulaistensa ihmetelleen, että oliko kyse tosiaan niin pienestä roolista. Monet ovat toivoneetkin Haakanan hahmon paluuta sarjaan.

Haakana kertoo nähneensä muun muassa somekeskustelun, jossa pohdittiin, että mitä järkeä ottaa hänet niin lyhyeksi hetkeksi sarjaan. Kaikesta huolimatta Haakana kertoo fanien ottaneen hänet hyvin vastaan.

– Olen saanut paljon ihmetteleviä viestejä ja on ollut hauska aiheuttaa hämmennystä. Ihmiset eivät ole nähneet vielä mitään, Haakana nauraa.

Nyt jo pidemmän aikaa kuvauksissa viihtynyt Hakana kertoo nauttivansa, että on itse päässyt tutustumaan hahmoonsa paremmin.

– Hahmoni on omasta mielestäni hyvin viekas ja itsevarma ja se voi johtaa hänet hyvinkin huolimattomiin päätöksiin, Haakana vihjaa.

Haakana kertoo, että haastavinta Salkkareiden tekemisessä on ollut kuvaustahti, jota hän jännitti aluksi. Kuvauspäiviin hän kertoo valmistautuvansa kahvin ja raskaamman musiikin avulla.

– Ajomatkoilla kuuntelen hiukka raskaampaa musiikkia, jotta pääsen fiilikseen. Pitää luottaa omaan tekemiseensä, sillä kuvaustahti on todella kova.

Haakana toivoo, että katsojat saavat hänen hahmostaan paljon irti ja toivoo jatkossakin saavansa kiinnostavia rooleja. Tällä hetkellä Haakanaa työllistää Salkkareiden lisäksi omat Youtube-videot, mutta hän kertoo, että tulevana kesänä on aikaa myös lomailla.

– Heinäkuun pyhitän lomailulle. Silloin saa aivotkin vähän levättyä, iloinen Haakana lopettaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja