Miska Haakana teki kahdeksan vuotta sitten rivon huumorikappaleen, jota on kuunneltu 2,5 miljoonaa kertaa: "Tämä on niin typerä biisi"

Miska Haakana on kokenut huvittavia kohtaamisia Salkkarit-fanien kanssa 1:13
Videolla Miska Haakana kertoo huvittavista kohtaamisistaan Salkkarit-fanien kanssa

Miska Haakanan Kullikikkeli-biisi syntyi ärsytyksen tuloksena. 

Hiljattain uutisoitiin, että näyttelijä Miska Haakana sekä hänen hahmonsa JP poistuvat Salatuista elämistä. Haakana tunnetaan paitsi näyttelijänä, myös tubettajana ja sisällöntuottajana, ja onpa hän tehnyt myös musiikkiakin. Haakanan kenties tunnetuin kappale on kahdeksan vuotta sitten julkaistu Kullikikkeli, jota on kuunneltu Youtubessa 2,5 miljoonaa kertaa.

Haakana kertoi MTV Uutisille, miten humoristinen kappale aikoinaan syntyi.

– Kuuluisan Kullikikkeli-biisin taustatarina on se, että olin tekemässä teatteridiplomia, jonka ohjasin ja jossa näyttelin. Minua ärsytti, kun kaikki näyttelijät olivat myöhässä. Minulla oli valkotaulu, ja aloin kirjoittaa siihen kirosanoja ja lauleskelemaan jotain kirosanoihin liittyen, hän kertoi.

Kirosanoja raapustaessaan ja lauleskellessaan Haakana totesi paikalla olleelle ystävälleen, että tästä voisi tehdä biisin. Kuusi kuukautta myöhemmin biisi oli tehtynä. 

– Ajattelin, että tämä on niin typerä biisi, että olisi hauskaa, jos se lähtisi liikkeelle. Ja edelleen melkein kymmenen vuotta myöhemmin jengi tietää sen! Se on ihan mahtavaa! hän nauroi.

Haakana teki Kullikikkeli-kappaleestaan 5-vuotissynttäriversion vuoden 2020 alussa. Kyseinen hardbass-versio kuvattiin Pietarissa. 

– Teimme tuottajan kanssa ihan v*tun typerän hardbass-version, jota kuvasimme Pietarissa kolme päivää. Se ei sitten oiken lähtenyt kunnolla. Mielestäni se on parempi versio, se on typerämpi versio, menkää mielummin kuuntelemaan se, hän nauroi.

Lue myös:

    Uusimmat