Mira Potkosen valmentaja ei huolestunut puolivälierätappiosta: "Ei ollut mikään katastrofi, eikä paniikkinappulalle ole tarvetta"

Mira Potkonen ja Elina Gustafsson juhlivat nyrkkeilyn EM-kultaa 1:40

Suomen Mira Potkonen hävisi oman puolivälieränsä nyrkkeilyn MM-kilpailuissa Intian Delhissä Thaimaan Sudaporn Seesondeetä vastaan tuomariäänin 4-1. 

Videolla kuvavideo Mira Potkosen ja Elina Gustafssonin nyrkkeilyn Euroopan mestaruuksista.

Riossa olympiapronssia ja tänä vuonna EM-kultaa napanneen Potkosen valmentaja Maarit Teuronen oli tyytyväinen valmennettavansa otteisiin tappiosta huolimatta.

– Mirahan veteli aika hyvin. Esimerkiksi kolmas erä alkoi hienosti ja osumia sateli. Miran nyrkkeilyyn olen tyytyväinen, Teuronen sanoi nyrkkeilyliiton tiedotteessa.

Potkonen voitti avauserän neljän viidestä arvostelutuomarin papereissa. Toisen erän voitti Seesondee puhtaasti ja kolmas erä meni thaimaalaiselle hajaäänin 4-1. 

– En usko, että tulee vaikuttamaan tulevaan tekemiseemme suuresti. Ei ollut mikään katastrofi, eikä paniikkinappulalle ole tarvetta. Jatketaan sitä, mitä ollaan aiemminkin tehty. Teuronen totesi. 

– Kisojen anti oli hyvä. Edellisistä MM-kisoista oli kulunut kaksi vuotta ja nyt saimme katsauksen koko maailman tilanteeseen. Vuoden päästä alkaa taistelu Tokion olympiapaikoista, ja olemme siihen nyt astetta valmiimpia, Teuronen päätti.

Potkonen jäi lopulta MM-kilpailuissa sijoille 5-8.

Lue myös:

    Uusimmat