Mira Luoti jakoi lapsensa rankan tarinan – Urhon sydän pysähtyi kaksi kertaa

Laulaja halusi jakaa Urho-poikansa tarinan Live Aid -konsertissa.

Mira Luoti halusi lähteä mukaan Live Aid -konserttiin, sillä hänellä on omakohtaisia kokemuksia lastensairaalasta. Luodin viime kesänä syntynyt kuopus Urho kärsi syntymänsä jälkeen sydänogelmista.

– Viime syksynä tuli itse vietettyä hyvin paljon aikaa lastenklinikalla, ja niiden olosuhteiden keskellä asia pyöri koko ajan mielessä. Aihe tuli niin lähelle ja sellaiseen ajankohtaan, että ajattelin, etten mitenkään voi olla olematta mukana jotenkin, Luoti kertoi MTV.fille toukokuussa. 

Hän oli kuullut sairaalan home-ongelmista jo aiemmin, mutta viime syksynä tarve uudelle sairaalalle konkretisoitui järkyttävällä tavalla.

– Oman lapseni sydän pysähtyi sen vuoksi, että teho-osastolla ei ollut tilaa. Sillä aikaa kun odotimme, että lapselleni raivattiin sieltä paikka, ehti käydä näin dramaattisesti. Eihän sen kauheammin voisi enää tapahtuakaan.

Mira Luoti puhui Urhon kokemuksista myös Live Aid -konsertissa lauantaina Tuomas Enbusken ja Aki Linnanahteen haastattelussa. 

Lähetyksessä näytettiin myös videota ja valokuvia Urhosta. Luoti kertasi tapahtuneet dramaattiset hetket suorassa lähetyksessä.

– Se oli aivan järkyttävää. Huusin käytävillä apua hänelle. Ja siitä alkoi ihan toisenlainen syksy kuin olin ajatellut vauva-arjen olevan. 

– Sitten kun hän on kouluikäinen ja jos vielä on tarve niin sitten se voidaan operoida, Luoti kertoo Urhon tilanteesta.

Viisituntinen Live Aid Uusi Lastensairaala -kiitoskonsertti lähetettiin suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla, MTV Katsomossa, osoitteessa Liveaid.fi sekä Novan taajuudella 6. kesäkuuta kello 17 alkaen.

MTV Viihde raportoi kaiken kesän suurimmasta megakonsertista ja sen kulisseista paikan päältä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja