Mira Luodilta yllätysuutinen! Ex-PMMP-solisti käynnistää soolouransa vauhdilla

PMMP:n toisena laulajana tunnettu Mira Luoti aktivoituu pian musiikkirintamalla.

MTV:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa viime keväänä kilpaillut entinen PMMP-solisti Mira Luoti, 37, valmistautuu ensimmäisen soolosinglensä julkaisuun.

– Pari vuotta sitten olin jotenkin aivan takki tyhjä ja loppu musiikin tekemisen kanssa. Samoihin aikoihin äitiys tuli niin voimakkaana että keskityin nauttimaan vain perhe-elämästä. Päätin päästää kaikesta vanhasta irti ja keskittyä nykyhetkeen. Matka tähän pisteeseen alkoi siitä, Luoti kirjoittaa Facebook-sivullaan julkaistussa päivityksessä.


– Vaati paljon aikaa, että selvitin mun suhteen musiikkiin ja artistiuteen. Viimeistään viime kesänä huomasin että aloin elää jälleen musiikkia siihen tarvittavalla intohimolla ja palolla. Kipinä syttyi jälleen ja tuli hirveä luomisvimma päälle. Nyt tuntuu siltä, että on täydellinen hetki ja ajoitus soolouralle.


Mira Luodin PMMP-aisapari Paula Vesala julkaisi viime lokakuussa ensimmäisen soolosinglensä Tequila.

Luoti on tehnyt Pinnan alla -singlen ja koko tulevan albuminsa Pariisin Kevät -yhtyeen nokkamiehenä tunnetun Arto Tuunelan kanssa.

– Pinnan alla on hyvin mystinen ja puoleensavetävä biisi ja ensimmäinen sukellus siihen, mitä on luvassa Arto soitti siitä demoversion ja sanoin heti, että tää on sinkkubiisi. Siitä lähdettiin ja sellainen siitä tuli. Kaikki tähdet on ollut hyvin kohdillaan tän biisin kaa, Mira hehkuttaa.

– On ollut etuoikeus tehdä Arton kanssa pikkuhiljaa musiikkia ja rakentaa omaa juttua ilman mitään suorituspaineita. Arto tai kukaan muukaan ei odottanut multa mitään ja siksi oli jotenkin tosi helppoa mennä studioon jännittämättä.

Luoti ja Tuunela poseerasivat yhdessä Luodin Instagram-tilillään syksyllä julkaisemassa kuvassa.

Studiosta on tullut äänitysprosessin aikana Luodille paikka, jossa pääsee irti arjen askareista.

– Kun on päästy studiossa vauhtiin, biisejä on syntynyt hirveällä vauhdilla ja intohimolla. Levy on kohta valmis ja odotan aivan täpinöissäni että pääsen jakamaan lopputuloksen koko maailmalle.

Lue myös:

    Uusimmat