Lewis Hamilton hyväksyi lopulta Kimi Räikkösen anteeksipyynnön – "Joskus tulee sanottua tyhmää paskaa"

Lewis Hamilton tuntuu rauhoittuneen Britannian F1-kisan tunnekuohusta nukutun yön jälkeen.

Hamilton syytteli Ferraria eilisen kisan jälkeen tahallisista osumista Mercedes-autoihin. Kimi Räikkönen ajoi Silverstonessa Hamiltonin takapyörään ja pyöräytti tämän ympäri. Hamilton taisteli kisassa toiseksi.

Purkauksen taustalla oli kahden viikon takainen samankaltainen osuma, jossa Sebastian Vettel pilasi Valtteri Bottaksen kisan rikkomalla suomalaisen takarenkaan.


Räikkönen otti virheen heti kisan jälkeen täysin omaksi viakseen. Hamilton kirjoitti maanantaiaamuna oman vastauksensa Instagramin storyyn. Hänen kantansa eiliseltä oli muuttunut.

– Kimi pyysi anteeksi ja minä hyväksyn sen, ja nyt jatkamme eteenpäin. Se oli kilpailutilanne eikä mitään muuta. Joskus tulee sanottua tyhmää paskaa, ja siitä pitää oppia, Hamilton kirjoitti.

Hamilton sai kritiikkiä, kun hän ei osallistunut kärkikolmikon haastatteluun ennen palkintojenjakoa. Hän sanoi myöhemmin, että oli rättiväsynyt, eikä yksinkertaisesti jaksanut puhua. Hän syvensi tätäkin näkemystä Instagramissa.

– Menetin lähes kolme kiloa, kun yritin nousta takaisin kisan kärkeen. Minulla oli tuskin energiaa seistä, saati sitten puhua. Jos ette ymmärrä tai arvosta sitä, ymmärrän sen. Siinä ei kuitenkaan ollut kyse vihasta, olin vain niin puhki sekä fyysisesti että henkisesti, Hamilton kirjoitti.


Lue myös:

    Uusimmat