Minttu Kaulasen pikkuveli menehtyi vain 30-vuotiaana – suuri suru on edelleen läsnä: "Minussa kuoli jotain sellaista, jolle ei löydy sanoja"

9:00
Sampo ja Minttu Kaulanen olivat vieraana Vappu ja Marja Livessä - katso haastattelu.

Minttu ”Michele” Murphy-Kaulanen menetti rakkaan pikkuveljensä helmikuussa.

Minttu Murphy-Kaulasta kohtasi suuri suru, kun hänen pikkuveljensä menehtyi vain 30-vuotiaana helmikuun lopussa. Kaulanen on kertonut avoimesti julkisuudessa, että hänen veljensä syntyi kehitysvammaisena.

Kaulanen kirjoittaa omassa Kauppiaanrouva-blogissaan suuresta surustaan ja siitä, kuinka hän on muuttunut ihmisenä. Hän on kiitollinen rakkaistaan ympärillä, mutta sisimmässään hän on aivan rikki.

– Mun pikkuveli kun kuoli, minussa kuoli jotain sellaista mille ei löydy sanoja. Mun koko identiteetti rakentui jotenkin kehitysvammaisen siskona olemisen ympärille. Mikään ei hetkauttanut, koska mulla oli hänet. Ja on mulla edelleen, sen tiedostan vahvasti. Mutta suru on ottanut otteeseensa, sille on annettava vissiin aikaa. Se ainakin tuntuu ottavan sen vaikka väkisin, paikasta ja ajasta riippumatta, Kaulanen kirjoittaa blogissaan.

Kaulanen kirjoittaa, että hänellä on nollatoleranssi ihmisten epäkunnioittavaan käytökseen häntä ja hänen läheisiään kohtaan. Hän on estänyt sosiaalisessa mediassa tuntemattomia ihmisiä, jotka ovat laittaneet epäasiallisia viestejä.

– En ole vaan joku ”influensseri” joka on valmis antamaan elämänsä muiden arvosteltavaksi. Jos haluat arvostella jakamaani sisältöä vain siksi että oma elämäsi tuntuisi jotenkin merkitykselliseltä ja paremmalta, et ole oikea henkilö minua seuraamaan.

– Olen myös onnekkaassa asemassa, että seuraajajoukkoni koostuu selkeästi itsevarmoista ja vahvoista ihmisistä joille tärkeää on kannustaa tämmöstä tuntematonta kuin latistaa.

Koko blogin pääset lukemaan tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja