Mainos

Minna Kuukan viimeinen päivä Pöllölaaksossa – herkistyi suorassa lähetyksessä

2:31

Minna Kuukka on työskennellyt Pöllölaaksossa vuodesta 1993 alkaen. Perjantaina oli hänen viimeinen työpäivänsä MTV:n tiloissa.

Minna Kuukka aloitti MTV3:ssa kuuluttajana ja Ruututoimituksen juontajana tammikuun ensimmäinen päivä vuonna 1993.

Katso Minna Kuukan ensiesiintyminen Ruututoimituksessa.

– Siihen aikaan tuntui siltä, että myllyt pyöri koko ajan ja ohjelman tekijöitä oli joka puolella. Kyllä se silloin oli nuorelle parikymppiselle tytölle aika jännät paikat, kun meni tuolla MTV:n kahvioon ja viereisessä pöydässä istui Spede ja viereisessä työhuoneessa kirjoituskonetta hakkasi Hannu Karpo, muisteli Minna Radio Novan aamulähetyksessä.

Tänä perjantaina, 23 vuotta myöhemmin, Minna Kuukka teki viimeisen työpäivänsä Pöllölaaksossa.

Kuukka on Radio Novan aamujuontaja. Bauer Median omistukseen siirtynyt radiokanava muuttaa helmikuussa uusiin tiloihin Kaapelitehtaalle, ja samalla muuttavat juontajat.

– Olen käynyt samalla tontilla töissä vuodesta 1993. Se on aika radikaali muutos. Saa nähdä kuinka monena aamuna lähden väärään suuntaan, kun lähden töihin tulemaan, Kuukka pohti aamun lähetyksessä.

– En ole yhdessäkään kodissani, edes lapsuudenkodissani, asunut niin pitkään kuin olen käynyt tällä tontilla töissä, juontaja sanoi herkistyneenä.

Myös työkaverit juhlisitivat Kuukan viimeistä päivää. Kaikki pysyivät hymyileväisinä, mutta tunnelma oli haikea toimituksesta kerrotaan.

Kuukalle poksautettiin pullollinen kuohuviiniä ja nostettiin malja.

– Minna Kuukka on ollut Pöllölaaksossa töissä vuodesta 1993. Kyllähän se haikeutta aiheuttaa. Viimeiselle aamulle Pöllölaaksossa skumppaa! luki Radio Novan Instagram-julkaisun vieressä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kuukka hyvästeli vanhan työpaikkansa Instagram-julkaisussa. Hänen julkaisemansa kuva oli kollaasi, jossa näkyi otoksia Pöllölaakson yli erilaisissa valo- ja sääoloissa.

– Heippa Pöllölaakso. Ensi viikko lähetystä pohjoisesta, Syötteeltä ja sitten Radio Novaa uusista tiloista Kaapelitehtaalta! Kuukka kirjoitti kuvatekstissä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Ensi viikon Kuukka tekee lähetyksiin lyhyitä pätkiä Syötteeltä. Sitä seuraavalta viikolta alkaen hän juontaa Kaapelitehtaalta käsin.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja