Minkälaisesta meikistä juuri sinun miehesi pitää – katso hauska lista!

Miehet ovat naisia visuaalisimpia, joten meikkaaminen on yksi tapa saada miehen huomio. Kaikki miehet eivät tietenkään pidä samanlaisesta meikistä naisensa yllä, mutta tietynlaiset miehet viehättyvät yleensä tietynlaisesta meikistä. Mihin kategoriaan sinun miehesi kuuluu?

Meikkitaiteilija Tina Turnbow neuvoo, minkälainen meikki iskee tietynlaisiin miehiin. Lue MarieClaire.comin humoristinen lista ja selvitä, mistä sinun miehesi pitää.

Boheemi indie-muusikko

Jos haluat kiinnittää sotkuisen ja epäsiistin miehen huomion, käytä hyväksesi hiuksia. Jätä tukkasi pesemättä ja anna sen olla luonnollinen. Tarkoitus on näyttää siltä, kuin olisit juuri noussut sängystä. Lookiin kuuluu myös sotkuinen meikki, joka näyttää siltä, että olisit pitänyt sen kasvoillasi jo muutaman päivän ajan. Kokeile tuhruista, mustaa eyelineria. Kalpea iho on plussaa, joten älä turhaan vietä aikaasi auringossa! Korosta tyyliäsi tummalla kynsilakalla.

Rikas pörssimeklari

Käytätkö yleensä vain hieman huulirasvaa? Vaihda läpinäkyvät kiillot klassisen rohkeaan, punaiseen huulipunaan. Lookin avainsanoja ovat siisti ja hienostunut. Pidä huoli, että kulmakarvasi on muotoiltu hyvin, äläkä unohda taivuttaa ripsiäsi! Näin luot itsellesi hienostuneet mutta myös itsevarman meikin, joka iskee rahamieheen.

Miehekäs mies

Yhdistele räväkkää ja suloista! Tyyliin kuuluvat suloisen väriset, kiiltävät huulet, kimaltavat luomet, persikanväriset posket, koralliset kynnet ja tyttömäinen tuoksu. Viehätä äijämäistä miestä viattomalla tyttömäisyydelläsi.

Itsetietoinen baarikärpänen

Harva meistä on syksyllä ruskettunut, joten loihdi päivettynyt iho itseruskettavan avulla. Tyyliin kuuluvat oleellisesti avoin kaula-aukko ja tiukat farkut. Muista, että tässä lookissa yksinkertaisuus ei kaunista. Lisää ripsiväriä monta kerrosta, käytä kullanväristä luomiväriä, aurinkopuuteria ja vaaleaa huulipunaa. Mikä on lopputulos? Olet kuin suklaakakun vaniljakuorrutus.

Luontorakastaja

Rakastatko meikkaamista ja viet roskatkin ulos täydessä tällingissä? Jos haluat valloittaa luontorakkaan miehen sydämen, joudut muuttamaan asennettasi. Jätä meikkipussi vähemmälle käytölle ja pidä ihostasi huolta – muista kuoria ja kosteuttaa. Luonnollisuus on avainsana.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: MarieClaire.com

Lue myös:

    Uusimmat