Minka Kuustosen vanha seurustelusuhde nousi tapetille – isä Mikko Kuustonen kommentoi pilke silmäkulmassa: "Aika paljon siitä jäi hampaankoloon"

Luokkajuhlat-uutuusohjelmassa keskustelunaiheeksi nousee Minka Kuustosen ja Jarkko Niemen seurustelusuhde, joka päättyi vuosia sitten.

Luokkajuhlat-ohjelman ensimmäisessä jaksossa nähdään vieraina näyttelijä Jarkko Niemi sekä muusikko Mikko Kuustonen. Ensimmäisessä jaksossa paljastuu, että Niemellä ja Kuustosella on yllättävä yhteys, sillä Niemi on seurustellut aikoinaan näyttelijä Minka Kuustosen kanssa. Minka Kuustonen on Mikko Kuustosen tytär.

– Se on purettu vuosia sitten, Niemi toteaa jaksossa viitaten seurustelusuhteeseensa Minkan kanssa.

– Aika paljon siitä jäi hampaankoloon, Kuustonen veistelee vastaukseksi Niemelle.

Niemi muistelee jaksossa kohtaamisiaan Mikko Kuustosen kanssa niiltä ajoilta, kun Niemi seurusteli Minka Kuustosen kanssa. Etenkin ensimmäinen hetki kahden kesken silloisen tyttöystävän kanssa on painunut erityisellä tavalla Niemen mieleen.

– Ekoja kertoja, kun jäimme kahdestaan sinne heidän silloiseen kotiinsa, niin Mikko oli laittanut Minkan huoneeseen ison omakuvan, Niemi kertoo.

Pariskunta päätyi sittemmin eri teille, eikä Mikko Kuustonen pelkää vitsailla aiheella – tai etenkään omalla osuudellaan asiaan.

– Ikään kuin pikkuhiljaa ajoin heidän suhteensa alas, Kuustonen toteaa naureskellen.

Luokkajuhlat MTV3-kanavalla lauantaisin 23.11. klo 19.30 alkaen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja