Mainos

Minka Kuustonen törmäili seiniin, Roope Salminen repesi täysin – näin Putouksen sketsihahmot vaihtuivat viime kaudella

9:14

Putouksen yhdeksännen kauden neljännessä lähetyksessä nähtiin Tulikoe-osiossa legendaarinen Hahmot vaihtoon -tehtävä. Nauruhermoja koeteltiin myös viime kaudella.

Putouksen yhdeksännen kauden neljäs suora lähetys starttasi Tulikokeella, jossa teemana oli aiemmiltakin kausilta tuttu Hahmot vaihtoon -tehtävä.

Kaikki näyttelijät ottivat juontaja Roope Salmisen ojentamasta pussista lapun, jossa luki sketsihahmo, jota näyttelijän oli määrä näytellä. Lavalla nähtiin toinen toistaan hulvattomampia sketsihahmoja.

Sama tehtävä nähtiin myös edellisellä Putous-kaudella neljännessä jaksossa. Lavalla nähtiin toinen toistaan hillittömämpiä hahmoja ja juontaja Salmisella oli naurussa pidättelemistä.

– Siinä vaiheessa, kun Mikko (Penttilä) oli lavalla Aina Inkeri Ankeisena, minulle sanottiin korvanappiin ohjaamosta, että mene jo seuraavaan hahmoon. Sitten Mikko oli vaan, että ”Hiljaa!” ja siinä nauratti ihan älyttömän paljon. Se vaan osui minulla johonkin sellaiseen paikkaan, että repesin täysin, Salminen kertoi edellisen kauden sketsihahmovaihdon jälkeen.

Jenni Kokander ei muistanut, koska hän olisi nauranut yhtä paljon suorassa lähetyksessä.

– Nauruhan tarttuu! Kun Minka (Kuustonen) tuli Isä Nitrona törmäillen lavalle, tajusin vain nauravani ja katsovani. Sitten tuli se ajatus, että eihän Minkaa vain oikeasti sattunut. Sitten vaan huomasi, ettei ajatus toiminut normaalisti ja sitä menisi auttamaan kaveria, vaan siinä oli niin hysteerisessä tilassa, että sitä vain katsoi ja nauroi, kun toinen pyörii ympyrää ja pää kopsahtelee lavasteisiin, Kokander muisteli hulvatonta hetkeä nauraen.

– Ystäväni kertoi katsoneensa tulikokeen ainakin kymmenen kertaa ja nauraneensa ihan kippurassa. Etenkin niitä kohtia, missä me oikeasti repeilemme, sanoi Kaisa Hela.

Myös Ernest Lawsonin suupielet kääntyivät hymyyn miehen muistellessa Tulikoetta.

– Tosi moni on sanonut katsoneensa hahmojenvaihtoa vedet silmissä kotona. Sitä muistaa itsekin repeilleensä aiemmilla Putous-kausilla niin, että putoaa penkiltä. Siistiä, että meidänkin kausi aiheuttaa sellaisia reaktioita, Lawson totesi.

– Katsoin sen vielä uudelleen kotona ja nauroin maha kippurassa! Se oli niin koomista, kun Minka veti heti päin seinää. Yritys oli hyvä, kehui Timo Lavikainen.

Minka Kuustonen törmäili studion lavasteisiin yrittäessään "liitää lavalle".

– Kuhmu on laskenut! En edes huomannut tai tuntenut mitään lamppuun törmätessä, kun nauratti niin paljon. Se Isä Nitro oli vähän enemmän maistissa, Kuustonen totesi.

– Mahtavaa, että jengi on nauranut ihan kippurassa. Sitä oli tosi hauskaa tehdä.

Pilvi Hämäläinen asteli tulikoe-osuudessa lavalle Abdul Tuiskuna.

– Olihan se aika erikoista! Ja oli jännää, että aloin puhua niin korkealla äänellä! En meinannut pystyä puhumaan, kun puhuin niin korkealta, Hämäläinen sanoi.

– Minka kruunasi kaiken! Siinä, kun hän törmäili Isä Nitrona, nauroin niin paljon, että päähän alkoi sattua. Suoran lähetyksen taikaa. Se on sekä ihanaa että kamalaa, kun mitä tahansa voi tapahtua.

Putous lauantaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.