Miltä kuulostaa 446 kilometrin juoksumatka futisseurasi vieraspeliin? Fani kipittänyt lähes 100 maratonia Valioliiga-joukkueensa perässä tällä kaudella

Jalkapallon Valioliigassa pelaavan Burnleyn fani Scott Cunliffe on toteuttanut massiivisen juoksu-urakan kannattaakseen seuraansa tällä kaudella. 

Jutun alla Tulosruudun viimeisin lähetys perjantailta. 

44-vuotias Cunliffe työskenteli kaksi vuosikymmentä hyväntekeväisyyden parissa Kaakkois-Aasiassa. Työssä nähdyt kauheudet aiheuttivat lopulta masennuksen ja traumaperäisen stressihäiriön.  

Nyt hän kerää rahaa juoksemalla rakastamansa seuran vierasotteluihin.

Viime viikon lauantain vieraspeli Brightonissa tiesi Cunliffelle kauden 14. juoksumatkaa. Se oli sesongin pisin, yhteensä 277 mailia eli noin 446 kilometriä. Hän taivalsi sen kymmenessä päivässä. 

– Tämä on 77. päivä vieraspeleihin juoksemista viimeisen seitsemän kuukauden aikana. Olen juossut tuona aikana 87 maratonia vastaavan matkan, Cunliffe kommentoi matkalta Brightoniin BBC:n videolla (alla).   

– Tänä vuonna Valioliigassa on liikaa joukkueita Lontoosta ja etelärannikolta, yhteensä kymmenen. Valitsin huonon vuoden, hän vitsaili.  

Cunliffe sai Brightonissa juhlittavaa, sillä Burnley voitti 3-1. Burnley on sarjassa 15. sijalla, vain kolme pinnaa putoamisviivan yläpuolella. 


Lue myös:

    Uusimmat