Teemu Pukin Norwich juhli rajusti sensaatiovoittoa – viina virtasi: "En usko, että pystyimme eilen liikkumaan"

Norwich otti lauantaina seurahistoriansa kenties suurimman voiton, kun Valioliigan suurin mestarisuosikki Manchester City kaatui kotikentällä maalein 3-2. Voittoa juhlittiin ottelun jälkeen railakkaasti, kertovat seuran omistajat Delia Smith ja Michael Wynn-Jones.

Smith kertoi talkSPORT-sivustolle alkoholin virranneen seurajohdon kokoushuoneessa voiton jälkeen.

Saavutuksen mittaluokkaa voi pohtia, kun vertaa Manchester Cityn ja Norwichin pelaajamateriaalin yhteenlaskettua rahallista arvoa. Jälkimmäisen avauskokoonpano lauantaina maksoi 7,2 miljoonaa euroa, kun Cityn vastaava lukema oli 457 miljoonaa euroa.

Ottelun jälkeen Norwichin saksalainen manageri Daniel Farke antoi tunnustusta 23 vuotta seuraa johtaneille omistajille, jotka ovat tehneet työtään "suurella intohimolla".

Smith kuvaili voiton jälkeisiä tunnelmia maanantaina.

– Se oli uskomatonta. Paljon alkoholia kului, Smith sanoi sivustolle.

– Kuluiko? En muista tällaista, Smithin aviomies reagoi.

Smith kuvaili ottelun loppua katsomosta katsottuna paniikin omaiseksi.

– Lisäaika oli pisimmät kuusi minuuttia, jotka muistan. Olemme täysin loppu. En usko, että pystyimme liikkumaan eilen, olimme niin väsyneitä, omistaja kertoi maanantaina.

– Joukkueemme rekrytoinnista vastaava henkilö katsoi ottelua kanssamme, joten menin povilleni ja kumarsin häntä. Tarkoitan tietenkin Teemu Pukkia, jonka saimme ilmaiseksi - huippuhyökkääjän ilmaiseksi! Smith ihmetteli.

Norwich kohtaa Valioliigassa seuraavaksi tulevana lauantaina vieraskentällä Burnleyn. Ottelu alkaa kello 17.

Lue myös:

    Uusimmat