Millainen on täydellinen ensisuudelma? Naiset vastaavat

Ensisuudelma on monessa orastavassa parisuhteessa tärkeä virstanpylväs, mutta mikä olisi kaikkein paras tapa ja tilanne ensisuudelmalle? MTV Lifestyle otti selvää.

”Mikä olisi oikea tapa antaa yhteinen ensisuudelma? Minua on aina jännittänyt se hetki ja en tiedä, miten sen saisi tuntumaan mahdollisimman onnelliselta hetkeltä. Olen tuntenut kyseisen naisen vasta vähän aikaa, mutta meillä on jo semmoinen tilanne, että molemmat ovat jo valmiita menemään eteenpäin suhteessamme”, nimimerkki Juhani kyselee.

Näin naisraati vastasi:

”Mielestäni siihen ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa, mutta valitse joku rauhallinen hetki, jolloin olette kahdestaan tai ainakin niin, etteivät muut ihmiset kiinnitä teihin juuri huomiota. Älä siis ryhdy pusuttelemaan esimerkiksi leffateatterin lippujonossa. Treffien päätteeksi hyvästellessä suudelma toimii aina. Kun eroatte, suudelma jää taatusti teidän molempien mieleen kutkuttelemaan! ;)”
– Nainen, 27, avoliitossa

”Juhani, olisit antanut sen suukon jo! Jos tiedätte, että molemmat ovat valmiita menemään eteenpäin, niin go for it. Muuten tuossa käy herkästi niin, että seilailette friend zonen epämääräisillä laitumilla eikä hommasta tule yhtikäs mitään. Suudelma on kuitenkin sen verran ”pieni” juttu, että en usko naisesi pahastuvan, jos otat hommat omiin käsiin ja annat hänelle elämänsä muiskun. Tärkeintähän tässä on se, että homma jää ensimmäisellä kerralla vaan siihen, ettekä mene samalla sänkyyn. Se voisi halventaa jo muutoinkin hellyttävän herkän suhteenne satumaista alkua. Mitään tiettyä vinkkiä sille hetkelle, kun suukko kannattaa antaa, on tietysti vaikea kertoa. Ehkä jonkun romanttisen kävelyn päätteeksi, kun olet saattamassa häntä kotiin? Mihin hetkeen päädytkään, niin päädy siihen pian.”
– Nainen, 29, parisuhteessa

”Ensisuudelma on tärkeä hetki suhteessa, mutta sitä ei kannata miettiä liikaa. Anna vain tunteiden viedä mukana. Huomaat kyllä rakkaimpasi katseesta, kun on oikea hetki. Tietenkin hyvien treffien jälkeen on hyvä myös muiskauttaa ihana ensisuudelma."
– Nainen, 26, parisuhteessa

"Ei sitä voi suunnitella, että nyt minä teen sen tänään. Kyllä sen hetken tunnistaa kun se tulee, suunnittelematta. Liian suunniteltu on imelää. Kunhan otat rauhallisesti, liika innostus latistaa tunnelman."
– Nainen, 34, naimisissa

"Älä ala järjestelemään liikaa. Ystäväni suuteli miestään ensimmäisen kerran S-marketin hyllyjen välissä. Ja oli niin onnellinen kuin ihminen voi olla, koska oli juuri suudellut ihmistä, jota halusikin suudella."
– Nainen, 28, sinkku

"Älä ainakaan panttaa suudelmaa, sillä se voi saada naisen epäilemään, ettet tunnekaan häneen vetoa. Tartu hetkeen, ota ohjat käsiin ja ole mies!"
– Nainen, 27, avoliitossa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja