Mainos
Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Miljoona käynnistystä! Salkkareiden nettisarjasta huikea menestys

Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarja on kerännyt kahdessa viikossa jo huikeat miljoona käynnistyskertaa MTV Katsomossa.

Salkkareista tuttujen naisten tähdittämä Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarja julkaistiin kokonaisuudessaan 29.11. MTV Katsomossa ja se on noussut lyhyessä ajassa suosituimmaksi Salkkarit-spin-off-sarjaksi.

Neljäosainen nettisarja on saanut parissa viikossa 200 000 katsojaa (eri selainta) ja kokonaisuudessaan se on kerännyt jopa miljoona käynnistystä MTV Katsomossa. Salatut elämät -suosikkisarjan tuottaja Marko Äijö pitää Salkkareiden suosion takana tuotannon kykyä uusiutua, luoda uusia kiehtovia hahmoja ja löytää rooleihin valovoimaiset näyttelijät.

– Salatut elämät -sarjan tarinoissa on nyt mukana monta Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarjan tyylilajiin täydellisesti sopivaa näyttelijätärtä. Hahmot ikään kuin kirjoittivat itse itseään tähän komediaan. Tuhmiksissa Salkkareiden hulvattomat tarinat tihentyvät neljän suosikkihahmon holtittomaksi illanvietoksi, Äijö summaa nettisarjan menestyksen salaisuutta.

MTV Katsomossa on julkaistu Salkkareiden nettisarjoja fanien iloksi jo vuodesta 2008. Aiemmasta poiketen Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarjan kaikki jaksot julkaistiin kerralla MTV Katsomossa ja käyttäjillä on mahdollisuus ahmia kaikki jaksot yhteen putkeen. Uudenlainen julkaisurytmi on otettu käyttäjien keskuudessa todella hienosti vastaan.

– Tämän kaltaisia mahdollisuuksia tullaan tarjoamaan Katsomon käyttäjille myös muissakin sisällöissä. Kulutustottumukset muuttuvat ja Katsomon suurin vahvuus on luonnollisesti se, että kuluttajalla on yhä suurempi valta päättää koska, missä tahdissa ja millä päätelaitteella suosikkisisältöään katsoo. Kaikki ohjelmaformaatit ja niihin liittyvät sopimukset eivät toki esimerkiksi tällaista kertajulkaisua mahdollista, mutta työtä tehdään tarjonnan parantamiseksi jatkuvasti, MTV Katsomon kanavapäällikkö Jesse Jussila kertoo.

MTV Katsomo tuo tulevaisuudessa uusia mielenkiintoisia kokonaisuuksia käyttäjien saataville. Erityisesti joulun ajan juhlapyhinä käyttäjiä halutaan palvella viihdyttävillä sisällöillä, kun MTV Katsomossa julkaistaan 19.12. usean kymmenen jakson kokonaisuus legendaarisesta Coronation Street -sarjasta.  

Lähde: ComScore Dax


Salkkarit on joulutauolla ja palaa uusin jaksoon ruutuun 9.1.2017.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja