Tuhmisten kakkososaa katsottu jo yli miljoona kertaa – rikkoi ensimmäisen kauden ennätyksen

Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarjan toinen kausi on saanut reilussa viikossa yli miljoona käynnistyskertaa.

MTV Katsomossa 8.6. julkaistu jatko-osa Pihlajakadun tuhmat tädit – Vaatteet pois rikkoi heti ensimmäisen viikon aikana ensimmäisen kauden katseluennätyksen.

Sarjan ensimmäinen kausi julkaistiin marraskuussa 2016 ja se keräsi miljoona katselukertaa kahdessa viikossa. Kautta aikain Salkkareiden nettisarjat ovat olleet todella suosittuja ja yhteensä niitä on katsottu 17,2 miljoonaa kertaa.

– Joskus kannattaa kokea niin tylsä ja harmaa hetki, että tietää haluavansa tehdä tai nähdä jotain todella tolkutonta, arvaamatonta, rietasta hauskaa. Pihlajakadun tuhmat tädit on luomus, joka vastasi tähän tarpeeseen ensioivalluksesta. On huumaavaa, että niin moni Salkkarit-fani jakaa tunteen meidän tekijöiden kanssa. Kuuma kiitos kaikille ja mahtavaa kesää Tuhmisten kolmatta tuotantokautta odotellessa, Salattujen elämien tuottaja Marko Äijö iloitsee.

– Videomuotoiset sisällöt lisäävät suosiotaan ja kun puhutaan kotimaisista netti-tv-ohjelmista, on Salatut elämät ja nämä sen spin off -sarjat ehdottomia ykköstykkejä koko valtakunnan mittakaavassa. Katsomon käyttö on ollut alkuvuoden aikana upeassa kasvussa ja uskallan luvata että tahti vain kiihtyy, kun tiedämme että myös Tuhmien tätien tarina tulee jatkumaan, MTV Katsomon kanavapäällikkö Jesse Jussila summaa.

Pihlajakadun tuhmat tädit Monica, Eva, Linda ja Camilla viettivät sarjan ensimmäisellä kaudella Lindan käsistä riistäytyneitä polttareita ja "Tuhmisten" toisella kaudella nuoret naiset päätyvät sattuman kautta pyörittämään erotiikkabaaria. Vauhdikkaan jatko-osan päänäyttelijöinä nähdään Monika Lindeman (Linda),Tiia Elg (Eva), Irina Vartia (Monica) ja Nora Rinne (Camilla). Sarjan kolmas kausi julkaistaan loppuvuonna 2017.

Pihlajakadun tuhmat tädit sekä muut suositut nettisarjat löydät MTV Katsomosta.

Salkkareiden nettisarjoja esitetään kesän aikana myös MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat