Mainos

Salkkareiden Kämppä tyhjänä -nettisarjalla huikea suosio – miljoona käynnistystä Katsomossa

5:31

Salattujen elämien Kämppä tyhjänä -nettisarja on kerännyt kolmessa viikossa jo yli miljoona käynnistystä MTV Katsomossa.

Katso videolta artikkelin yltä, millaista meno Käty-nettisarjassa on!

Pihlajakadun nuorten ikimuistoisista bileistä kertovan sarjan ensimmäiset viisi jaksoa julkaistiin 24.5. Uutuussarja on otettu lämmöllä vastaan ja se on kerännyt alle kuukaudessa yli miljoona käynnistystä. Suositulle sarjalle on luvassa odotettua jatkoa elokuussa, jolloin julkaistaan Kämppä tyhjänä #käty2.

Kämppä tyhjänä #käty kertoo Pihlajakadun nuorison eli Violan, Benjaminin, Nellan ja Severin ikimuistoisista kotibileistä. Sarja on kerännyt kolmen viikon aikana yhteensä 1,08 miljoonaa käynnistystä Katsomossa.

– Kämppä tyhjänä -nettisarja on ollut hieno laajennus Salkkareiden pääsarjaan. Olemme innoissamme #kätyn saamasta suosiosta. Strategiamme on kasvattaa Salkkareiden nettisisältöjen määrää jatkossa ja luvassa on useampi uusi julkaisu vielä tämän vuoden puolella, kommentoi draamapäällikkö Jani Hartikainen.

MTV Katsomossa on julkaistu Salkkareiden nettisarjoja fanien iloksi jo vuodesta 2008. Kätyn toinen osa Kämppä tyhjänä #käty 2 julkaistaan elokuussa. Loppuvuoden aikana on luvassa tämän lisäksi myös kaksi uutta spin-offia.

Katsomon historiassa tehtiin yksi isoimmista muutoksista viime vuoden elokuussa, kun kokonaiset ohjelmat siirtyivät palvelussa kirjautumisen taakse. Kätyn katsojaluvun lisäksi maagisen miljoonan raja on rikottu nyt myös palvelun uusien käyttäjien määrässä. Muutoksen jälkeen Katsomo on siis saanut yli miljoona uutta rekisteröitynyttä käyttäjää.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.