Mainos

Ilouutisia Salkkarit-faneille! Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarjasta tekeillä kolmas kausi

Salkkareista tutut naiset jatkavat vauhdikasta menoaan Pihlajakadun tuhmat tädit -kakkososassa. Nettisarjasta on tekeillä myös kolmas kausi.

Pihlajakadun tuhmat tädit Monica, Eva, Linda ja Camilla ovat hädin tuskin toipuneet hurjaksi riistäytyneestä bileillastaan, kun viaton visiitti seksikauppaan käynnistää uuden, vauhdikkaan tapahtumien sarjan.

Huippusuositusta nettisarjasta julkaistaan toinen kausi kokonaisuudessaan MTV Katsomossa 8.6. Sen lisäksi sarjasta on tekeillä kolmas kausi.

Ensimmäinen kausi julkaistiin MTV Katsomossa marraskuussa 2016 ja se keräsi kahdessa viikossa yli miljoona käynnistystä.

Pihlajakadun tuhmat tädit 2 - Vaatteet pois päänäyttelijöinä nähdään Monika Lindeman (Linda),Tiia Elg (Eva), Irina Vartia (Monica) ja Nora Rinne (Camilla).

– On aivan mahtavaa, että yleisömme jälleen otti omakseen uuden Salkkarit -tarinoista versoneen netti-spin-offin. Uusi Pihlajakadun tuhmat tädit –sarja "Vaatteet pois" vie sankarittaremme keskelle niin paljastavia tapahtumia, että jopa Kalle Laitela löytää sisältään aika tuhman tädin. Evan, Monican, Lindan ja Camillan ystäville voimme iloksemme kertoa, että syntinen tarina jatkuu kolmannelle tuotantokaudelle, Salattujen elämien tuottaja Marko Äijö iloitsee.

– Salatut elämät on kokonaisuudessaan Katsomossa äärimmäisen suosittu, ja mikä hienointa, sen katselu on kasvanut entisestään kuluvan vuoden aikana. Nettisarja Tuhmat tädit nousi jo ensimmäisellä kaudellaan ilmiöksi, joten tälle tarinalle on hienoa päästä rakentamaan jatkoa. Juuri tällaisia uusia ja yllätyksellisiä sisältöjä haluamme Katsomon käyttäjille tarjota, MTV Katsomon kanavapäällikkö Jesse Jussila summaa.

Ennen nettisarjan julkaisua faneja hemmotellaan sosiaalisessa mediassa 7.6., kun Tuhmisten making of -video julkaistaan Salkkareiden Youtube-kanavalla kello 17.00 ja sen jälkeen kello 18.00 alkaen sarjan näyttelijät viettävät kick offia suorassa lähetyksessä Instagramissa, Youtubessa ja Facebookissa.

Katso tästä ensimmäisen kauden traileri!

0:30

MTV Katsomossa voit katsoa Pihlajakadun tuhmat tädit 2 -nettisarjan kaikki jaksot 8.6. alkaen.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja