Miljonäärileski Maria Alanen syytteessä kuolleen miehensä Ferrarin kavaltamisesta – toisen miljonääriäidin miehen syytetään väärentäneen miehen nimen kauppakirjaan

Miljonääriäiti Maria Alanen saapui oikeuteen 0:48
MTV Uutiset oli paikalla Maria Alasen saapuessa oikeuteen. Katso videolta, miltä Maria Alanen näyttää nyt, kahdeksan vuotta Miljonääriäidit-ohjelman jälkeen!

Miljonääriäidit-ohjelmasta tunnettujen Maria Alasen ja Nina Grekinin talousrikossyytteiden puiminen jatkui eilen Helsingin käräjäoikeudessa todistajien kuulemisella. Tapausta käsiteltiin myös tiistaina.

Naisten lisäksi myös Grekinin aviomies on syytettynä samassa kokonaisuudessa.

Syyttäjän mukaan tapauksessa on kyse Alasen kuolleen miehen Mikko Alasen Ferrarin luvattomasta siirtymisestä miehen kuolinpesältä muiden henkilöiden hallintaan. Syyttäjän mukaan Alanen oli luovuttanut auton Grekinin aviomiehelle, joka oli vaihtanut auton Bentley-merkkiseen henkilöautoon ja käteiseen rahaan kauppakirjaan väärentämänsä Mikko Alasen allekirjoituksen turvin.

Hankittu Bentley siirrettiin syyttäjän mukaan taas Nina Grekinin omistukseen, joka oli myynyt auton espanjalaiseen autoliikkeeseen tuntemattomaan hintaan. Auto oli myynyt auton eteenpäin 120 000 euron hintaan.

Asian käsittely jatkuu ensi viikolla, kun oikeudessa on määrä kuulla syytettyjen näkemyksiä tapahtuneesta.

Asiassa on rikosnimikkeinä törkeä kavallus tai törkeä petos ja törkeä väärennys sekä avunanto törkeään kavallukseen. Lisäksi yhtä syytetään avunannosta törkeään kavallukseen tai törkeästä rahanpesusta.

Lue myös:

    Uusimmat