Miljardöörimies etsii elämänsä rakkautta – 20 000 innokasta naista ilmoittautui tyttöystäväksi

0:45
Erilaiset seksipersoonallisuudet – mikä näistä sinä olet?

Japanilainen miljardööri etsii elämänkumppania, jonka voisi viedä kanssaan Kuuhun kirjaimellisesti.

Yusaku Maezawa on haluttu poikamies. Mies etsii elämänkumppania, jonka voisi muun muassa viedä kanssaan Kuuhun – varakas Yusaku on ensimmäinen kuuturisti Elon Muskin SpaceX-projektissa. 

Japan Todayn mukaan Yusaku on mahdollisesti Japanin kuuluisin Twitter-julkkis. Forbesin mukaan hänen omaisuutensa on 2,9 miljardia dollaria.

Uutuusohjelmassa etsitään kumppania Yusakulle.

Vaatimukset kumppanille

Innostuneita masentanee tieto siitä, että hakuaika on jo päättynyt. Käsittämättömät 20 000 naista kuitenkin ilmoitti halustaan päästä Yusakun käsipuoleen.

Tv-sivuston mukaan hakijan tuli olla yli 20-vuotias sinkkunainen, jolla on pirteä persoonallisuus ja joka on "aina positiivinen". Naisen täytyi haluta paitsi lentää Kuuhun, myös nauttia elämästä täysillä. Lisäksi hänen täytyisi olla "ihminen, joka toivoo maailmanrauhaa".

Ohjelmasivuilla naiset saivat testata yhteensopivuuttaan Yusakun kanssa. Hakijalta kysyttiin esimerkiksi, mihin hän matkustaisi yksityiskoneella, ja mitä hän tekisi, jos Yusaku pieraisisi hänen edessään!

"Tule Kuuhun kanssani?" Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Aikoi aluksi kieltäytyä ohjelmasta

Aluksi Yusaku aikoi kieltäytyä ohjelmaideasta, koska häntä nolotti. Tämän jälkeen mies kuitenkin alkoi ajatella dokumenttia mahdollisuutena, jollaista ei tulisi enää uudelleen.

Olen varma, että olen kyennyt haalimaan itselleni oman osani rahavaroista, sosiaalisesta statuksesta ja kuuluisuudesta matkani varrella. Mutta nyt aloitan elämäni uudelleen, Yusaku kertoo toiveistaan.

Olen 44-vuotias. Kun yksinäisyyden ja tyhjyyden tunteet alkavat hitaasti hiipiä ylleni, on vain yksi asia, jota voin ajatella. Se, että saisin rakastaa yhtä naista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja