Miley Cyrus ja Liam Hemsworth erosivat – Cyrus bongattiin heti toisen naisen kainalosta

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth ehtivät olla naimissa alle vuoden. 

Laulaja Miley Cyrus ja näyttelijä Liam Hemsworth ovat eronneet. He menivät naimisiin joulukuussa 2018.

– He ovat päättäneet, että tämä on paras ratkaisu, kun kumpikin keskittyy itseensä ja uraansa, Cyrusin edustaja kommentoi.

Cyrus ja Hemsworth tapasivat ensimmäistä kertaa The Last Song -elokuvan kuvauksissa. He alkoivat seurustella vuonna 2009 ja erosivat ensimmäisen kerran vuonna 2013. Kolmisen vuotta myöhemmin he palasivat yhteen ja menivät naimisiin viime vuoden joulukuussa.

Vasta kesäkuussa Cyrus juhlisti sosiaalisessa mediassa pariskunnan yhdessäolon 10-vuotispäivää ja tyrmäsi erohuhut. Parin lähipiirin mukaan ero ei kuitenkaan tullut suurena yllätyksenä.

– Sen jälkeen, kun he palasivat yhteen, kaikki ajattelivat heidän olevan täydellinen pari, mutta heillä oli paljon ongelmia. He eivät ole samaa mieltä monista keskeisistä asioista, jotka saavat parisuhteen toimimaan, lähde paljastaa People-lehdelle.

E! Newsin lähteen mukaan kaksikolla oli ollut hankaluuksia jo jonkin aikaa.

– He ovat yrittäneet saada suhdetta toimimaan jo kuukausien ajan, mutta eivät ole tunteneet samanlaista yhteyttä kuin avioituessaan viime vuonna. Vuosi on ollut rankka, lähde kertoo.

Lähteen mukaan pariskunta kasvoi erilleen. Hemsworth on keskittynyt yksinkertaisempaan elämäntyyliin, kun taas Cyrus on valmistautunut nostamaan musiikkiuransa uudelle tasolle.

Cyrus lomailee parhaillaan Italiassa ystävänsä Kaitlynn Carterin kanssa. Vain tunteja ennen erouutisen vahvistumista kaksikon nähtiin suutelevan ja syleilevän toisiaan.

Carter julkaisi Instagram-tilillään kuvan veneilevästä kaksikosta.


Cyrus on aiemmin puhunut avoimesti seksuaalisesta suuntautumisestaan ja kertonut luokittelevansa itsensä panseksuaaliksi. Hän on aiemmin seurustellut malli Stella Maxwellin kanssa.

Lähteet: E! News, People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja