Milan ei päässytkään enää koirakaverin reppuselkään – hämmentävä yritys kerää katselukertoja: "Iso koira ei tiedä, että se on iso"

Isoksi kasvanut Milan-koira ei tuntunut ymmärtävän, miksei koirakaverin reppuselkään hyppääminen enää onnistunutkaan.

Milan-koiran hämmentävä yritys päästä Charlie-ystävän reppuselkään on voittanut tiktokkaajat puolelleen.

Belgianpaimenkoira malinoisin ja hollanninpaimenkoiran risteytys, 1-vuotias Milan, asuu samassa kodissa 12-vuotiaan Charlien kanssa. Charlie on rodultaan schnoodle eli villakoiran ja snautserin risteytys.

Milanin hämmennykseksi on kuitenkin käynyt niin, että viimeisen 12 kuukauden aikana se on itse kasvanut isommaksi sitä ilmeisesti täysin tajuamatta, kun taas Charlie on pysytellyt saman kokoisena.

Koirien omistaja, Pohjois-Carolinassa asuva Hannah Dopson julkaisi TikTok-tilillään hulvattoman videon, jolla valtavan kokoinen Milan yrittää istahtaa Charlien selkään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Suloisella tavalla hulvattoman tilanteesta tekee sen, että videolla nähdään myös pätkä samankaltaisesta tilanteesta useita kuukausia aiemmin. Tuolloin huomattavasti pienikokoisempi Milan onnistui kömpimään vaivatta Charlien reppuselkään keittiössä.

Milanin hämmennys lienee valtava, kun se ei ihan tunnu ymmärtävän, miksei reppuselkään hyppääminen suju enää niin hyvin.

"Sydäntäsärkevää"

Videota on katsottu 1,7 miljoonaa kertaa. Kommentoijat ovat olleet ihastuneita Milanin epätoivoiseen yritykseen. 

– Se, ettei se ymmärrä, miksi, on sydäntäsärkevää, kommentoi eräs. 

– Niin suloista. Iso koira ei tiedä, että se on iso, totesi toinen. 

– Itken, tämä on niin suloista, kommentoi eräs ihastunut.

Lue myös:

    Uusimmat