Gizmo-kissanpentu ottaa kaiken irti pitbullin äidinvaistosta – suloisella videolla miljoonia katselukertoja

Kissanpennun erehdys on kerännyt miljoonien katselukerrat sosiaalisessa mediassa.

TikTok-käyttäjän jakama video Gizmo-kissanpennusta imemässä Demi-koiran nisää on saanut somekäyttäjät ihastuksesta sekaisin. Demi-pitbullin "miesystävä", urospitbull nimeltä Drippy, katsoo "imetystä" videolla hämmentyneen oloisena. Hittivideosta uutisoi Newsweek.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka talouteen juuri tupsahtanut tuore tulokas on luonnollisesti aivan eri eläinlajia kuin Demi, ei pitbull vaikuta olevan lainkaan hämillään tilanteesta, vaan antaa pikkuruisen pennun imeä rauhassa. Koira jopa kääntyy selälleen parempaan imetysasentoon.

Newsweekin haastatteleman eläinlääkäri Carol Osbornen mukaan ei ole harvinaista, että kissanpennut yrittävät saada ravintoa muista eläimistä. Tämä voi johtua useista syistä, kuten siitä, että pentu on vieroitettu liian aikaisin emostaan tai on menettänyt emonsa.

– Jotkut tekevät näin, koska ovat stressaantuneita ja/tai epävarmoja. Jälkimmäinen on verrattavissa siihen, kun ihmislapset imevät peukaloaan, Osborne sanoo.

"Suloisinta ikinä"

Olipa pikku-Gizmon syy imeä pitbullin nisää mikä hyvänsä, ainakin se on ihastuttanut videon nähneitä. Videolle on kertynyt jo liki neljä miljoonaa katselukertaa.

– Tuosta kissasta tulee kova. Kasvatettu pitbullin maidolla, totesi yksi kommentoija.

– Tuo on suloisinta ikinä, ihasteli eräs.

Myös Drippy-koiran reaktio nauratti kommentoijia.

– Isä vaatii selityksen, nauroi yksi.

– Isä sanoo, että se haluaa DNA-testin, hah, totesi toinen.

Omistaja on julkaissut imetyksestä toisenkin videon. Videolla omistaja kertoo, ettei koira välitä kissanpennusta päivisin, mutta iltaisin "imettää" sitä. Omistajan mukaan koira ei tuota maitoa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Se vain lohduttaa pentua. Äidinvaistoa, kommentoi eräs.

Katso myös: Malin-koira löi kasvattajansa ällikällä 14 kultaisella vauvalla: "Niitä vain tuli ja tuli ja tuli" – lue koko tarina täältä!

Kultainennoutaja Malin sai jättipentueen Pirkanmaalla – näin suloisia 14 pentua ovat! 1:56
Kultainennoutaja Malin sai jättipentueen Pirkanmaalla – näin suloisia 14 pentua ovat!

Lue myös:

    Uusimmat