Mainos

Miksi saan aina seksin jälkeen pakit naiselta? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Minkä ihmeen takia ensitreffien päätyessä sänkyyn saan lähes järjestäen pakit seuraavan 24 tunnin aikana, vaikka kuinka sanotaan, että 'nähdään ilman muuta uudestaan'? Näin on käynyt ainakin parikymmentä kertaa. Ensitreffeillä yleensä ensin kuulee vuodatuksen 'paskoista miehistä' ja sen jälkeen käydään käsiksi. Onko sitä vaan niin huono sängyssä, ja orgasmit feikataan?" kysyy nimimerkki Puppe.

Näin naiset vastasivat

"Jos haluaisin enemmänkin kuin nopean helpotuksen makuuhuoneen puolella, niin tuskin hyppäisin silloin ensimmäisenä iltana petiin. Olet siis luultavasti vain kertakäyttötavaraa alunperinkin. Toisaalta voi myös olla, että pieni paneutuminen naisen anatomiaan ei olisi pahitteeksi. Et taida ainakaan ihan lähtemätöntä vaikutusta kumppaniin vällyjen alla tehdä."
– Nimimerkki Koolla on kans väliä, 33, parisuhteessa

"Sitä sanotaan, että hullu on se, joka toistaa samaa asiaa kerta toisensa jälkeen ja odottaa eri tuloksia... Jos olet oikeasti 20 kertaa saanut pakit naiselta seksin jälkeen, jokin mättää. Syitä voi olla lukuisia: seksi oli huonoa, nainen ei halua suhdetta, olit töykeä, ei nyt vaan synkannut tai muuta vastaavaa. Muita et voi muuttaa, vain itseäsi, joten katso peiliin. Annatko ymmärtää, että haluat jatkoa suhteelle? Odotteletko passiivisena yhteydenottoa, ja kun sitä ei kuulu, et tee asialle mitään? Muuta toimintamalliasi: älä hae seuraa baarista, ja kun tapaat naisen, et mene sänkyyn, vaan treffeille ainakin neljä kertaa, ei poikkeuksia ja piste."
– 31, parisuhteessa

”Kyllä, luultavasti olet sängyssä huono. Muuta selitystä en keksi. Saattaa myös olla, että olet liian innokas ja ahdistava. Naiset tykkää saalistaa.”
– 31, sinkku

"Naista ei kiinnosta tutustua sinuun. Se ei välttämättä tarkoita, että seksi olisi ollut huonoa tai orgasmi feikattu (vaikka niinkin voi olla), vaan että nainen ei tällä hetkellä etsi vakavaa suhdetta tai pidä sinua muuten potentiaalisena kumppanina. Se, että yhteisen yön jälkeen vakuutellaan uudestaan näkemistä, voi johtua ihan vain siitä, että nainen ei kehtaa kasvokkain sanoa, että hän ei ole kiinnostunut enemmästä – tilanne voi olla muutenkin lähes tuntemattoman kanssa kiusallinen."
– 29, naimisissa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.