Miksi poptähti Taylor Swift pyörii herkeämättä Super Bowl -otsikoissa? Tästä on kyse

Yksi aihe on noussut ylitse muiden, kun eri puolilla maapalloa on pohjustettu amerikkalaisen jalkapalloliiga NFL:n ensi yön jättitapahtumaa eli Super Bowl -finaaliottelua. Kaiken keskellä on ollut supersuosittu poptähti Taylor Swift. Mutta miksi?

Syy on yksinkertainen. Swiftin, 34 ja Kansas Cityn sisemmän laitahyökkääjän, tähtipelaajan Travis Kelcen, 34, välinen romanssi on ollut viime kuukausien aikana NFL:n ylivoimaisesti suurin puheenaihe. Ja koska NFL nauttii suurta suosiota Amerikoissa, ilmiö on saanut valtavia mittasuhteita.

Swift on ollut useissa Chiefsin otteluissa paikan päällä. Tämän vuoden Super Bowlin on ennakoitu rikkovan katsojaennätyksiä Swift-ilmiön takia.

Swift esiintyi lauantaina Tokiossa, minkä yhteydessä liikkeelle lähti hyvin intensiivinen seuranta. Ehtiikö Swift Super Bowliin seuraamaan poikaystävänsä Kelcen otteita?

Kelcen edustama Kansas City kohtaa Las Vegasissa pelatavassa finaalissa San Francisco 49ersin.

Yhdysvaltalaisen viihdeuutissivuston TMZ:n mukaan Swift saapui yksityiskoneellaan Los Angelesiin paikallista aikaa lauantaina ennen iltakuutta. Kansas Cityn ja 49ersin Super Bowl -ottelu alkaa Las Vegasissa Tyynenmeren aikaa sunnuntaina kello 15.30 (Suomen aikaa maanantaina kello 1.30), joten Swiftin pitäisi ehtiä helposti ottelutapahtumaan.

Switftin Japanista tuloa seurattiin valtavasti muun muassa lentoliikenteestä informaatiota jakavalla FlightRadar24-sivustolla.

Swift pokkasi viime viikolla neljännen kerran vuoden albumin Grammy-palkinnon. Kelce sanoi saavutuksen jälkeen puoliksi vitsillä, että hänen on nyt voitettava Super Bowl uransa kolmannen kerran. Kansas City voitti finaalin 2020 ja 2023 ja hävisi 2021.

– Hän (Swift) on uskomaton. Hän kirjoittaa historiankirjoja uusiksi. Kerroin hänelle, että minun on pidettävä sopimuksestamme kiinni loppuun asti ja tuotava pokaali kotiin, Kelce ilmoitti.

Super Bowl -yön lähetykset 11.-12.2. ovat katsottavissa MTV3- ja MTV Urheilu 1 -kanavilta sekä suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella.
Super Bowl -yön lähetykset
23.30 NFL: Super Bowl -studio
00.00 NFL: Konferenssifinaalit -kooste
00.30 NFL: Super Bowl -studio
01.30 NFL: Super Bowl LVIII
05.25 NFL: Super Bowl - studio

Lue myös:

    Uusimmat