Miksi nainen suuttuu, jos haluan vain jutella toisen naisen kanssa? Naiset vastaavat

8:02

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Yllä olevalla videolla esitellään pariskunta, joka asuu seksirobottien kanssa!

"Miksi nainen suuttuu jo siitäkin, jos haluan vain jutella toisen naisen kanssa?" kysyy nimimerkitön.

Näin naiset vastasivat

"Toisten naisten kanssa juttelussa ei tietenkään lähtökohtaisesti ole yhtään mitään väärää tai epäilyttävää. Uusiin ihmisiin tutustumista ei voi kieltää keltään parisuhteessa olevalta, tutustui kumpaan sukupuoleen tahansa. Jotkut miehet ystävystyvät helpommin naisten kanssa, jotkut naiset miesten kanssa. Itse juttelen muiden miesten kanssa paljon, olivat he sitten ystäviäni tai uusia tuttavuuksia. Tämä on kumppanilleni täysin ok, eikä minullakaan ole mitään ongelmaa sen kanssa, että hän juttelee muiden naisten kanssa.

Kysymykseen on kuitenkin hieman vaikeaa vastata ilman tarkempaa kontekstia. Jos mies nimenomaan etsii naisia juttuseuraksi esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, siinä kohtaa jonkinlainen kello alkaisi hälyttää."
– 24, parisuhteessa

​​​​​​​

"Yksinkertaista. A) Joko tällä suuttuvalla naisella on niin huono itsetunto, ettei hän usko sinun palaavan luokseen edes pelkän toisen naisen kanssa käydyn keskustelun jälkeen, ja siksi kääntää epävarmuutensa ja pelkonsa suuttumukseksi. Tai B) olet itse antanut hänelle syytä epäillä touhujasi, ja näin ollen tuntea itsensä petetyksi jo pelkän keskustelun takia."
​​​​​​​– 34, naimisissa 

"Naisella on huonoja kokemuksia pettämisestä, tai sitten hänellä on mustasukkaisuusongelma. Kumpaakaan sinä et yksin voi ratkaista. Kannattaa ottaa asia puheeksi naisen kanssa. Kokemukseni perusteella mustasukkaisuusongelmien ratkaiseminen vie vuosia, silloinkin, jos nainen niin sanotusti 'oikeasti yrittää'. Eli jos et jaksa panostaa suhteeseen tai tukea ja kannustaa tässä asiassa, kannattaa varmaan jatkaa matkaa."
– 32, parisuhteessa

"Riippuu varmaan siitä, missä yhteydessä juttelet toisen naisen kanssa. Jos tarkoituksella hakeudut juttelemaan vieraille naisille, niin kyllähän siinä kenen tahansa hälytyskellot alkavat soida. Jos olet viattomin mielin liikenteessä, kenties naisen taustalta löytyy pettämistä tai vastaavaa luottamuksen menettämistä."
– 32, sinkku


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja