Mainos

Miksi mies loukkaa ja aukoo päätään vitsin varjolla? Miehet vastaavat

2:02

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mies heittää "läppää". Se ei ole edes hauskaa, vaan tarkoitus on valehdella (yrittää järkyttää tahallaan), loukata tai pelkästään kettuilla. Miksi? Minua se suututtaa. Hyvä huumori on minustakin hauskaa, tuo ei," ihmettelee nimimerkki Hemmetin "hauskaa".

Näin miesraati vastasi! 

"Parahin Hemmetin Hauskaa, meillä ihmisillä, sukupuoleen katsomatta on erilaisia käsityksiä huumorista ja siitä mikä on hauskaa. Voin vain arvailla syitä sille, miksi kyseessä oleva mies heittää kuvailemaasi "läppää". Kenties hänen mielestään jutut ovat hauskoja? Tai ehkä häntä huvittaa sinun suhtautumisesi näihin heittoihin. Kyseessä voi myös olla aivan hyvin miehen taholta väärinymmärrys, ja hän luulee sinunkin pitävän samanlaisista jutuista. Kehotan nostamaan kissan pöydälle ja kertomaan suoraan – mutta kohteliaasti – tälle herralle, minkälaisia tuntemuksia hänen heittonsa sinussa herättävät. Puhumalla asiat selviävät paremmin kuin suuttumalla."
– 28, suosii tummaa, älykästä ja ajoittain todella typerääkin huumoria

”Ensinnäkin kettuilu on hauskaa, sen ei ole kuitenkaan tarkoitus satuttaa. Mutta toisaalta, se pitänee tehdä ihmisen kanssa, joka sitä ymmärtää eikä käsitä tarkoitusta täysin väärin. Valehtelu ei taas ole huumoria, jos jää kiinni jostain ja "nauraa" sen pois, niin se ei ole siltikään huumoria. Tietenkin hyvä huumori on hauskaa, mutta kyse on siitä, miten erilaiset ihmiset ymmärtävät hyvän huumorin.” 
– 34, suosikkihuumorilajit sarkasmi ja kaksimielisyys

"Erikoinen huumorintaju tuollaisella miehellä. Jos suora tarkoitus on valehdella, loukata tai kettuilla ja se ei ole edes pikkiriikkisen verran hyväntahtoista, kielii tämä vitsiniekan omasta epävarmuudesta tai ongelmista. Hyvä huumori on hyvää huumoria eikä se loukkaa ketään."
– 34, kuiva ja nokkela huumori on parasta

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.