Mainos

Miksi mies kykenee lepertelemään koiralle, muttei naiselle? Miehet vastaavat

4:59

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi mies kykenee lepertelemään koiralle, muttei naiselle?" tiedustelee nimimerkitön lukija.

Näin miehet vastasivat

"Täysin paikkansapitämätön väite! Kyllä mies pystyy lepertelemään sekä koiralle että naiselle. Joillekin miehille koiralle leperteleminen saattaa toimia myös hellyystulvaporttien avaajana. Yksilökohtainen asia on toki myös tämä. Tui tui!"
– 34, lempieläin koira

"Ehkä syynä on se, että raavas mies luulee tulevansa jotenkin naisen silmissä heikommaksi tai menettää miehuuttaan, ehkä jopa häpeää hellää puoltaan jollain tavalla. Naiselle lepertely voi joskus myös epäonnistua, jos naisella on esimerkiksi stressiä, väsymystä tai muuta. Eläin ottaa isäntänsä lepertelyn vastaan yleensä aina ja täysin ehdoitta. Mies voi siis leperrellä eläimelle ilman odotuksia torjutuksi tulemisesta."
– 38, lempieläin kissa tai koira 

”Kyllähän mies kykenee naiselle lepertelemään, toivottavasti eri teemoin kuin lemmikille. Kyse on enemmänkin siitä, onko hän sitä tyyppiä, joka lepertelisi. Kaikki miehet eivät koe sitä omaksi jutukseen vaikka nainen sitä kaipaisikin elämäänsä. Nämä miehet yleensä sanovatkin sen suoraan ettei se ole sellaista, mitä he tekevät ja toisaalta, jos nainen päättää lähteä painostamaan miestä asian suhteen niin lepertely jää vielä kaukaisemmaksi haaveeksi.

Voi myös olla, ettei mies ole koskaan sanonut sen kummempia kohteliaisuuksia vaikkapa aiemmassa suhteessa, ja joutuu uudessa suhteessa tilanteeseen, jossa sitä kaivataan. Siitä vain tönäisemään miestä oikeaan suuntaan, niin johan sanainen arkku aukeaa. Jos lemmikkiä ajatellaan, niin koirahan aloittaa "tönimisen", kun näkee ihmisen tulevan. Heti innokkaana vastassa ja saa samantien kehuja osakseen käytöksensä takia, kunhan ei ole liian innokas hakemaan huomiota."
– 34, lempieläin kilpikonna & koira

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.