Miksi mies haluaa seksiä kanssani vain kännissä? Miehet vastaavat

Miksi mies tekee aloitteen vain humaltuneena? Selvitimme vastauksen!

”Miksi mies haluaa seksiä kanssani vain ja ainoastaan kännissä?” kysyy Mirkku

Näin miehet vastasivat:

"Onko niin, että hän ilmaisee halunsa vain juopuneena? Jos näin on, kyse on enemmän kommunikaatiosta kuin halusta, kokeile tehdä itse aloite. Joka tapauksessa syy on varmaan huonosta itsevarmuudesta tai jostain muusta kuin itse haluamisesta. Voihan toki olla, että et selvinpäin ole hänen mielestään yhtä haluttava. Tietenkin se varmaan myös tarkoittaa, että hän ei halua sinua tapailla tai tehdä sinusta tyttöystäväänsä. Eihän se nyt kuulu asiaan hoitojen kanssa hengailla tiistai-iltana, jos ei halua jostain syvempää."
– Mies, 36, avoliitossa

"Moikkeli Mirde. Kyseessä saattaa hyvinkin olla tapa, tai joku miehen trauma, joka liittyy seksin harrastamiseen. Tai mies on jatkuvasti stressaantunut ja ahdistunut. Alkoholi poistaa estoja ja pelkoja, ja olo on hyvä kännissä. Kännäämisen ei kuitenkaan pitäisi olla aina pre-sex-rituaali, joten juota hänelle vaikka alkoholitonta olutta ovelasti kaadettuna neloskannuun. Näin selvität onko kyse vain vakiintuneesta tavasta vetää panokännit."
– Mies, 31, tapailee


"Yksi vaihtoehto on, että jos mies esimerkiksi stressaa rahasta / työstä / terveydestä / läheisistä / ihan mistä vaan, niin fiilikset eivät välttämättä tue seksin harrastamista. Mieltä painaa jokin asia. Kännissä puolestaan murheet unohtuvat, joten esteiden poistuttua alkaa seksikin kiinnostaa ihan eri tavalla. Ja ei; se päässä pyörivä murheen aihe EI ole pakko olla naisessa, vaan miehet oikeasti murehtivat paljon muustakin. "
– Mies, 39, sinkku

"Hmm... Vaikea lähteä analysoimaan, kun en tunne sinua sen enempää, mutta voisin veikata, että olet ehkä tavannut vääriä miehiä. Ehkä joku niistä ollut vaan puutteessa, halunnut siis seksiä eikä suhdetta. Kännissä on myös helpompi lähestyä iskuetäisyydelle. Monesti olet varmaan tavannut nämä ukot baarissa, ja siellähän ei voi olla selvänä. Jos olet suhteessa ja tarkoitat omaa miestäsi... Silloin kaveri pihalle äkkiä. Se on varmaan joku doku ja vain kännissä saa tunteita sen verran pintaan, että pystyy "puuhiin". Vai tarkoititko että, kun itse olet kännissä? Oli niin tai näin, jos seksiä haluaa vain kännissä, on joku itsetunnollinen ongelma varmana läsnä. Kännissä duunaamisessa ei ole mitään hauskaa... PAITSI jäätävä aamuinen erektio."
– Mies, 47, sinkku

"Tietämättä suhteestanne sen enempää, niin tässä pari veikkausta. Mies on ujo ja häntä hermostuttaa sekstailla kanssasi selvinpäin. Tai sitten miehellä on alkoholiin ja seksiin liittyvä fetissi."
– Mies, 36, naimisissa

"Kysymyksestä ei käy ilmi, onko mies aviomies, seurustelukumppani vai joku satunnainen kumppani. Tämä tieto vaikuttaisi joiltain osin vastauksen sisältöön, sillä syyt voivat olla hieman erilaiset aviomiehellä kuin satunnaisella seurustelukumppanilla.

Jos on aviomies, niin kyse voisi olla että pariskunnan välillä on jännitteitä, joita mies pelkää tai sitten mies on kyllästynyt naiseen eikä jaksa innostua muuta kuin humalan tuoman olotilan turvin.

Jos taas on satunnainen kumppani, niin mies saattaa pelätä selvinpäin seksin harrastamista, koska on epävarma itsestään, häpeää itseään tai ruumistaan tai on vain ujo. Hän voi myös jännittää sitä, miten nainen kokee miehen seksissä - pelkää esim. mahdollista kielteistä palautetta.

Satunnainen kumppani voi myös ajatella, että nainen on vain ns. "pano", jonka kanssa voi olla vain baari-illan jälkeen.
– Mies, 36, naimisissa


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja