Miksi miehet haluavat, että puoliso on mahdollisimman huoliteltu, mutta eivät itse näe samaa vaivaa? Raati vastaa

Voiko nainen olla liian laitettu tai kaunis? Miehet vastaavat 0:40
Voiko nainen olla liian laitettu tai kaunis? Miehet vastaavat

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miksi miehet haluavat, että puoliso on mahdollisimman huolitellun näköinen, kun yhdessä lähdetään vaikka ruokakauppaan? Miksi miehet eivät itse vaivaudu yhtään, että päällä olisi siistit vaatteet, vaan tyydytään harmaisiin verkkareihin ja harmaaseen paitaan? Toimitko sinä näin? Mitä vaadit kumppaniltasi? Entä toivoisitko salaa, että kumppanisi yrittäisi ulkonäön suhteen enemmän?" kysyy nimimerkki Ymmällään.

Näin raati vastasi

"Kummallakaan ei ole velvollisuutta laittautua toisen mieliksi, eikä kumpikaan voi olettaa, että toinen laittautuu toisen vuoksi. Etenkään, jos ei ole itse valmis samaan."
– 26, parisuhteessa

"Miksi? Siksi, että on mukavaa, kun saa ’esitellä’ upeasti laittautunutta sekä kaunista vaimoa/tyttöystävää ja huomata, että seuralaistani kehutaan ja ottajia olisi runsaasti. Silti hän on minun kanssani."
– 29, avoliitossa

"En ole kuullut tällaisesta? Riippuu tilanteesta. Miksi vaivautuisi pukeutumaan kummemmin kauppaan? En vaadi mitään.  En toivo salaa mitään."
– 33, liitossa

"Itse toivoisin, että vaimoni pukeutuisi hyvin, kuten itsekin. Haluan olla ylpeä vaimostani, ja hän minusta. Ja miksi näin? No, että se onnellisuus näkyisi kaikille, että tämä on minun vaimoni ja katsokaa, kuinka kauniilta hän näyttää ja hän on mun. Vain mun!"
– 37, parisuhteessa

"Toivon puolisoltani, että hän pitää huolta itsestään ja jaksaa näyttää mahdollisimman usein mahdollisimman hyvältä. Pyrin siihen itsekin. Ei tarvitse ihmetellä, jos suhde väljähtyy, jos ei jaksa panostaa edes itseensä."
– 34, avioliitossa

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat