Mainos

Miksi miehen pitää olla kumppaniaan pidempi? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Näin sinkkumiehenä kun on tullut pyörittyä nettitreffien maailmassa. Olen törmännyt naisten ajatusmaailmaan, jossa miehen "kuuluu" olla pidempi naisesta. Pitääkö miehen olla pidempi? Miten se vaikuttaa siihen, onko mies hyvä kumppani?” kysyy Topi.

Näin naiset vastasivat:

"Nettideittimaailmassa sinkut menevät kuin ostoslistan kanssa kirjaamaa kaikki mahdolliset asiat, mitä tulevassa kumppanissa saa olla tai ei saa olla. Ei ihme, että Suomessa on nykyään niin paljon sinkkuja. Ei kukaan voi löytää kumppania ostoslistan kanssa. Saati yhden huonon kuvan perusteella!

Pituus ei ole ratkaiseva tekijä kumppanin valinnassa. Tärkeintä on, että kumppani on sinut itsensä ja pituutensa kanssa. Hyvä itsetunto näkyy ja siinä pituus unohtuu. Ulkoisia avuja enemmän kiinnittäisin huomiota mahdollisen kumppanin aivotoimintaan ja käytöstapoihin."
– 47, sinkku

"Kyllä miehen tulee ehdottomasti olla pidempi tai vähintään saman pituinen! Itse olen 180 cm pitkä, ja en halua kokea olevani se parisuhteen kookkaampi osapuoli. Tähän varmaan liittyy jokin evolutiivinen aspekti siitä, että suurempikokoinen mies omaa paremmat geenit ja pystyy myös suojelemaan puolisoaan ja jälkeläisiään paremmin. Olen myös huomannut, että 95 prosenttia miehistä haluaa itseään lyhyemmän naisen."
– 24, parisuhteessa

"Ei se pituus vaikuta siihen miehen hyvyyteen tai huonouteen mitenkään, se nyt vaan on kivempi jos mies on edes sentin naista pidempi. Naiset haluavat pussata ylöspäin, ei alaspäin."
– 36, naimisissa

”Hei Topi! Ymmärrän huolesi. Olen itsekin törmännyt tähän mielenkiintoiseen ilmiöön Tinderin maailmassa: ihmettelin, miksi miehet AINA ilmoittavat profiilissaan oman pituutensa. Ehkä pitkät miehet haluavat tuoda esille, että pituutta kyllä riittää ja lyhemmät miehet puolestaan sen, että kaksimetriset naiset, älkää vaivautuko. Itse koen liian pitkän miehen luotaantyöntävänä, koska olen itse lyhyt. Lyhyt mies ei ole minulle ongelma, päinvastoin. Harvoin olen kuitenkaan joutunut tilanteeseen, missä mies olisi minua lyhempi, joten en osaa vastata kysymykseesi. Osaan vain vastata sen, että ei, pituutesi ei todellakaan vaikuta siihen, oletko hyvä kumppani. Jos nainen ei edes halua tutustua sinuun pituutesi vuoksi, anna suosiolla olla. Näin pääset myös kiertämään pinnalliset ja epävarmat ihmiset kaukaa, joille ulkoiset piirteet ovat luonnetta tärkeämpiä.”
– 29, sinkku

"Uskon, että naisen vaatimus miehen pituudessa liittyy yhdeksässä tapauksessa kymmenestä siihen, että nainen ei halua miehen olevan itseään pidempi. Tästä syystä pitkät naiset pitävät miehen pituutta tärkeänä kriteerinä. Lyhyille naisille miehen pituus on usein se ja sama. Pituus vaikuttaa mieheen kumppanina ylipäätään ulkonäön kautta. Ulkonäkö on tärkeä osa pakettia ja jos jokin siinä ei miellytä, olisi hälytyskellojen syytä soida, sillä kyseessä ei todennäköisesti ole unelmien kumppani."
– 28, naimisissa

"Valitettavasti (sinun kannaltasi) kuulun kyllä itse heihin, jotka vaativat mieheltä pituutta, etenkin jos mies on muutenkin hontelomman puoleinen. En halua tuntea oloani amatsoniksi! Jos mies on harteikkaampi, niin ehkä se suunnilleen sama pituus on ihan ok, mutta lähtökohtaisesti haluan käyttää korkkareita ilman, että tarvitsee katsoa miehen päälakea. Kysymys on vain itsetuntoasioista."

– 30, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.