Miksi Mercedes ei ilmoita Valtteri Bottaksen tai George Russellin sopimusta? Lähde: toinen F1-talli jarruttelee

Miksi Mercedes ei ole ilmoittanut sitä, kuka ajaa ensi kaudella Lewis Hamiltonin tallikaverina? Valtteri Bottakseen ja George Russelliin liittyvä kysymys on yhä tapetilla, vielä F1:n kuukauden mittaisen kesätauon jälkeenkin. Auto, Motor und Sport esittää oman arvion siitä, mistä nyt kiikastaa.

Useat F1-asiantuntijat väläyttelivät, että Mercedeksen kuljettajapäätös olisi paljastettu jo Britannian GP:n yhteydessä.

Uutisia ei näkynyt eikä kuulunut.

Sama koski elokuun kesätaukoa. Ei uutisia Mercedekseltä. Talli on kertonut tähän mennessä vain Lewis Hamiltonin jatkosopimuksesta.

Vitkuttelu on johtanut siihen, että huhumylly käy kuumana. Jatkaako Bottas Mercedeksellä vai nostetaanko Russell Williamsilta hänen tilalleen?

Torstaina Belgiassa sekä Bottas että Russell vetosivat siihen, ettei ”mitään uutisia ole kerrottavana”. Bottas kuitenkin vihjaili, että hän tietää jo asian kannan.

Mutta miksi Mercedes ei kerro ratkaisustaan? Auto, Motor und Sport epäilee, että viivästys johtuu toisesta F1-tallista.

– Yksi syy voi olla se, että talli, johon Mercedekseltä kylmää kättä saava kuski päätyy, ei ole valmis kertomaan kuljettajakokoonpanostaan syyskuuhun mennessä, autourheilulehden toimittaja Michael Schmidt kirjoittaa.

Bottasta on viety Williamsin lisäksi Alfa Romeolle, joka ei ole kertonut ensi kauden kuljettajavalinnoistaan. Alfa Romeolla sekä Kimi Räikkösen että Antonio Giovinazzin jatko on auki.

Bottaksen nykyinen Mercedes-sopimus päättyy tämän kauden jälkeen. Hän on edustanut saksalaistallia vuodesta 2017 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat