Kuka kähvelsi Cheekin 300 000 euron Mersun? Managerin mukaan rikosilmoitus on tehty – poliisi ei ole aloittanut tutkintaa

Cheekin Mersu varastettiin 0:46

Poliisi ei ole aloittanut tutkintaa rap-tähti Cheekin eli Jare Tiihosen Mersun varkaudesta, joka tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Poliisin mukaan tapauksesta ei ole kirjattu rikosilmoitusta. Asia selviää Helsingin poliisilaitoksen tiedoista. Cheekin manageri Carla Ahonius otti yhteyttä MTV Uutisiin. Hänen mukaansa rikosilmoitus on tehty.

Video: Cheekin manageri Carla Ahonius kertoi tapauksesta viikonlopun puhelinhaastattelussa.

Kyseinen rikos on asianomistajarikos, eli poliisi ei aloita asian tutkintaa, jos rikoksen uhri ei niin vaadi.

– Hän päättää ryhtyykö poliisi tutkimaan vaiko ei. Ainakaan ei ole vielä kirjattu ilmoitusta meidän järjestelmiin, kertoo yleisjohtaja Patrik Karlsson Helsingin poliisilaitokselta.

MTV Uutiset ei ole tavoittanut artistia vastaamaan kysymyksiin aiheesta.

Cheekin lähtöhinnaltaan noin 300 000 euron Mercedes-Benz S 63 AMG vietiin Sokos Hotel Presidentin ulkopuolelta Tiihosen juhliessa siellä Emma-gaalan virallisilla jatkoilla. Teko tapahtui niin, että artistin takki taskussa olleine avaimineen vietiin illan aikana.

Auto löytyi myöhemmin hylättynä. Mitään muuta ei tapauksessa ole huomattu kadonneeksi.

Muokattu jutun alkua kello 18.27: Cheekin managerin mukaan rikosilmoitus on tehty. MTV Uutiset yritti tavoitella artistia ja manageria ennen jutun julkaisua, mutta ei saanut heihin yhteyttä. Manageri lähestyi toimitusta viestillä jutun julkaisun jälkeen.


Lue myös:

    Uusimmat