Miksei riippurintainen nainen kelpaa kumppaniksi? Miehet vastaavat

Kiinnostaako naisen rintojen ulkonäkö miehiä? AVA selvitti vastauksen!

"Mikseivät riippuvat rinnat kelpaa miehille? Aina "suhde" loppuu siihen, kun mies näkee rinnat, eivätkä ne miellytäkään." Kysyy nimimerkki Riipputissi nuoresta lähtien.

AVA selvitti, mitä miehet oikeasti ajattelevat! Tällaisia vastauksia saimme:

"Ai miksikö ei miehille kelpaa riippurinnat? Jos "riipukset" tulevat synnytyksen jälkeen, niin tollo on se mies, joka ei tätä tajua – joten olkoon yksinään loppuikänsä tai ottakoon mammansa sellaisenaan. Tai toki aina voi etsiä synnyttämättömän ketunnokkaisen neitsyen. Riippuvat ne rinnat tälläkin nuorella typyllä jossain vaiheessa kuitenkin.

Jos rinnat, niiden koko ja muodot menevät ohi järjen ja rakkauden voiman, olkoon niin. Mutta voin vain puhua omasta mielipiteestäni... Ovathan rinnat tärkeät, mutta eivät ohjaa elämää, joten jos joku eroaa niiden takia, niin ei ole rakkaus alun perinkään ollut kovin aitoa."
– Mies, sinkku, 45

"Jospa naisessa on ollutkin joku muu ongelma kuin rinnat...? Kai sitä toisaalta voi pettyä, jos toivoo terhakoita rintoja. Kai se voi olla samanlainen syy kuin se, jos suhteen lopettaa minkä tahansa muun epäviehättävyyden takia – mutta jos tällaisilla on väliä, ei varmaan ehditä suhteeseen asti. Ulkonäölliset syyt ovat sellaisia, joihin ei ole yleisesti korrektia vedota, mutta todellisuudessa ne taitavat kuitenkin vaikuttaa päätöksiin."
– Mies, avoimessa suhteessa, 29

"Täytyy kyllä sanoa, että en ole yhtään suhdetta tai sen tapaista lopettanut koskaan naisen rintojen takia. Kyllä se on aika hemmetinmoista pinnallisuutta, jos homman jättää sikseen sen takia, että naisen rinnat eivät miellytä silmää. No, kukin tietysti toimii tyylillään… "
– Mies, sinkku, 30

"Tällä samalla periaatteella suurin osa miehistä jättäisi puolisonsa raskauden, synnytyksen ja imetyksen jälkeen. Eiköhän vika ole lopulta ollut jossain muussa kuin rintojen mallissa. Minä olen nähnyt naisten rintoja PALJON, eikä yksissäkään ole kiinnostanut se, missä kulmassa ne lerpattavat menemään."
– Lesbonainen, sinkku, 32

"Jos "suhde" kaatuu riippuviin rintoihin, niin se suhde ei kovin vahvalla pohjalla ollut muutenkaan."
– Mies, sinkku, 30Mitä sinä haluaisit tietää miehistä? Käy esittämässä kysymyksesi !

Oletko aina halunnut tietää jotain naisista? Esitä kysymys !

Näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:

AVA

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja