Mikko Rantanen kertoi NHL-tähtien yksityislennosta Suomeen: Donald Trump sai vipinää kinttuihin – "Ei ihan aina tiedä, mitä se keksii"

6:10
Mikko Rantanen vieraili torstaina C Moren Urheilusuora-ohjelmassa.

NHL tiedotti 12. maaliskuuta keskeyttävänsä kauden 2019–2020, kun runkosarjaa oli joukkuesta riippuen pelaamatta 11–14 ottelua. Muutamaa päivää myöhemmin pelaajille annettiin lupa matkustaa kotimaihinsa.

Jotkut suomalaispelaajat jäivät ainakin alkuun Pohjois-Amerikkaan odottamaan tilanteen kehittymistä, osa alkoi välittömästi suunnitella matkaa koti-Suomeen.

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen kuului jälkimmäiseen joukkoon.

– Se kävi aika nopeasti. Se oli alle viikko siitä, kun kausi loppui, niin melkein samantien lähdettiin. Se selvisi, että kausi venyisi aika pitkälle eikä huhti-toukokuun aikana varmaan jatkettaisi, niin saimme luvan lähteä. Totta kai se tilaisuus käytettiin hyväksi, Rantanen kertoi torstaina C Moren Urheilusuora-ohjelmassa.

Rantanen paljastaa ajatelleensa kotimatkaa pohtiessaan kaikenlaista. Yksi syy pikaiselle kotimatkalle oli Donald Trump.

– Kun USA:n presidentistä ei ihan aina tiedä, mitä se keksii, tuli pelko siitä, että jos se lyö rajat kiinni, halusimme aika nopealla aikataululla lähteä pois.

Lopulta Rantanen ja 13 muuta pelaajaa – neljä suomalaista ja yhdeksän ruotsalaista – maksoivat yhdessä yksityiskoneen ja lensivät sillä kohti Skandinaviaa.

– Pääsimme nopeasti ja turvallisesti Suomeen, ja Turkuun laskeuduttiin. Se oli kaiken kruunu.

Voit katsoa Rantasen haastattelun kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta.

C Moren Urheilusuora maanantaista perjantaihin klo 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja