Huolestuttava tieto NHL:stä: Mikko Rantanen telottiin kummallisessa tilanteessa – "Toivottavasti ei ole mitään vakavaa"

NHL:ssä on käynnissä kaikkien aikojen suomalaiskausi 2:28
Videolla Tulosruudun torstain yhteenvetoa suomalaispelaajien kaikkien aikojen kaudesta NHL:ssä.

Colorado Avalanchen tähtipelaaja Mikko Rantanen joutui jättämään kaukalon torstain NHL-kierroksella jouduttuaan vastustajan jyräämäksi juuri vaihtoaitiosta jäälle tullessaan.

Rantanen oli juuri hyppäämässä mukaan peliin Coloradon ja Dallas Starsin välisen kohtaamisen päätöserässä, kun hyökkääjä Joel L'Esperance iski häneen taklauksellaan.

Suomalaispelaajaa hoidettiin hetki vaihtopenkilllä, minkä jälkeen hän poistui loppuminuuteiksi pukukoppiin. Colorado johti ottelua tuossa vaiheessa lukemin 2-0, mutta kotijoukkue Dallas teki pian Rantasen lähdettyä 1-2-kavennuksen.

Ottelu päättyi lopulta Coloradon 3-1-voittoon. Denveriläisseura nousi läntisessä konferenssissa viimeiselle pudotuspelipaikalle ohi Arizona Coyotesin.

Avalanche-valmentaja Jared Bednar ei uskaltanut sanoa vielä paljoa Rantasen tilanteesta.

– En tiedä siitä. Tiedän, että häntä taklattiin, kun hän tuli vaihtopenkiltä eikä hän ei pystynyt pelaamaan peliä loppuun. Toivon, ettei se ole mitään vakavaa, mutta tiedämme siitä enemmän vasta huomenna, Bednar kommentoi Coloradon nettivideolla.

Colorado menetti jo aiemmin maaliskuussa Rantasen ketjukaverin Gabriel Landeskogin, joten suomalaisen pitempi loukkaantuminen olisi sille valtava takaisku taistelussa pudotuspelipaikoista.

Myös Suomen maajoukkueen valmennus seuraa kiinnostuneena Rantasen tilannetta, sillä tähtipelaaja olisi iso lisä MM-kisoihin, jos Coloradon tie katkeaa jo runkosarjaan.

Lue myös:

    Uusimmat