Mikko Rantasen superketju kerää valtavaa ylistystä: "NHL:n paras – ei epäilystäkään"

Mikko RantasenNathan MacKinnonin ja Gabriel Landeskogin muodostama Colorado Avalanchen superketju kerää NHL-asiantuntijoilta hurjaa ylistystä. Entisen NHL-hyökkääjän Dave Reidin mukaan ketju on koko sarjan paras.

Ylälaidan videolla Rantasen maalit Philadelphiaa vastaan.

Rantanen (4+12) majailee NHL:n pistepörssin kakkosena, MacKinnon (8+7) on puolestaan kolmosena. Kumpikin on iskenyt vähintään yhden tehopisteen kauden kaikissa yhdeksässä ottelussa. Landeskog (8+4) ei jää kauden tehoillaan paljon pekkaa pahemmaksi.

Viime yön 4–1-voitto-ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan Rantanen iski kaksi maalia, joista toisen tyhjiin. Landeskog naputti 1+1 ja MacKinnon 0+1.

– Tämä on NHL:n paras keju juuri nyt, siitä ei ole epäilystäkään, NHL-uransa Coloradossa kausiin 1999–2001 päättänyt Dave Reid sanoi NHL Networkin tv-studiossa pelin jälkeen.

Toinen entinen NHL-hyökkääjä Colby Armstrong alleviivasi, että Coloradon mahtikolmikkoa on äärimmäisen vaikea pysäyttää.

– Tällä triolla on voimaa, nopeutta ja rutkasti lahjakkuutta, Armstrong niputti.

Landeskog korosti Philadelphia-voiton jälkeen pelaamisen helppoutta ketjukaveriensa kanssa.

– Kun pelaa kahden Mikon ja Naten kaltaisen hyvän pelaajan kanssa, olemme hyökkäyksellisesti luovia ja homma kulkee kuin itsestään.

– Yritämme vain liikkua, puhua ja olla uhkia – me kaikki kolme, Landeskog sanoi Denver Post -lehden mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat