Mikko Rantanen heti iskussa – Mikko Koivulta huima sokkosyöttö Minnesotan avausmaaliin

Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen nakutti tehot 1+1, kun Minnesota Wild taipui joukkueiden NHL-avauksessa maalein 4–1.

Rantanen nappasi komealla esityöllään syöttöpisteen Avalanchen 2–1-voittomaaliin. Rantanen sai toisessa erässä Patrik Nemethiltä syötön hyökkäyssiniselle, josta suomalainen jatkoi vauhdilla vasenta kaistaa pitkin ylös. Rantanen tarjoili briljantin syötön maalin oikealle kulmalle Nathan MacKinnonille, jolla oli helppo työ putata Colorado 2–1-johtoon.

Edellisellä NHL-kaudella 84 runkosarjapistettä hurjastellut Rantanen iski häkin vielä itsekin, tosin tyhjään Minnesota-maaliin, kun peliä oli jäljellä enää vajaat kaksi minuuttia.

Koko ottelun avausmaali syntyi puolestaan Minnesotan Mikko Koivun taidonnäytteestä. Koivu meni kiekon perään päätyyn ja nakkasi sieltä sokkosyötön maalin eteen, suoraan joukkuekaverilleen Zach Pariselle. Parise kiitti ja kuittasi Minnesotan ainokaiseksi jääneen osuman.

– Kyllä, Mikko Koivulla on silmät selässään, NHL:n virallinen Twitter-tili kirjoitti vapaasti suomennettuna.