Mikko Parikka onnittelee Sara-vaimoaan suloisella kuvalla – otoksen taustalla henkilökohtainen tarina

Sara Parikka paljastaa yksityiskohtia häistään 2:05
Katso video: Näyttelijä ja sosiaalisen median vaikuttaja Sara Parikka kertoo häistään Tähdet vs. google -ohjelmassa.

Sara Parikka juhlii tänään syntymäpäiväänsä.

Somevaikuttaja Sara Parikka täyttää tänään 33 vuotta, jonka kunniaksi hänen miehensä, näyttelijä Mikko Parikka kaivoi arkistojen kätköistä vuosia vanhan kuvan ja julkaisi sen omalla Instagram-tilillään. 

Mikko kirjoitti kuvan yhteyteen onnittelut vaimolleen.

– Hyvää syntymäpäivää mun lempparityypille. Kuva on vanha mut siitä tulee aina kiva fiilis! Just ennen tota hetkee Sara sano joo yhteen isoon kysymykseen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Mikon ja Saran rakkaustarina alkoi aikoinaan Salatut elämät -sarjan kuvauksista. Mikko kertoi keväällä 2022 MTV Uutisille ihastuneensa tulevaan vaimoonsa todella pian sen jälkeen, kun aloitti itse työt sarjan tuotannossa. 

– Aloitin aggressiivisen väsytystaktiikan. Kerroin Saralle mun tunteista, mihin hän tokaisi sitten, että "se menee ohi". Mutta mä olin sinnikäs! Mikko kertoi tuolloin Uutisaamun haastattelussa.

Parikat avioituivat vuonna 2014. Sara kertoi taannoin Tähdet vs. google -ohjelmassa hänen ja Mikon menneen naimisiin spontaanisti heidän esikoisensa kastetilaisuudessa. Tuolloin pari oli ollut kihloissa reilun vuoden.

– Aloimme varaamaan kirkkoa esikoistamme varten ja mietimme, että kaikki läheiset ovat silloin paikalla, että jos menisimme naimisiin. 

Lue myös:

    Uusimmat