Mikko Parikka on halunnut opettaa tyttärilleen erityisesti yhden asian: "Monesti sanon iltaisin, että…"

Tämä Sarjapudottajajoukkueen sketsi voitti! 2:59
Mikko Parikka nähtiin 18. helmikuuta Putouksen sarjapudottaja-osiossa punaisen joukkueen sketsissä – heivasi vihkisormuksensa!

Näyttelijä-juontaja Mikko Parikka haluaa viettää vapaa-ajastaan mahdollisimman paljon kolmen lapsensa kanssa.

Näyttelijä-juontaja Mikko Parikka  ei katsonut edes kalenteria, kun häntä kysyttiin Putouksen livelähetykseen mukaan.

– Sanoin vain, että olen vapaana. Olin viime vuonna mukana näytönpaikassa, jota ei tänä vuonna olekaan. Olin siinä treffeillä Pihlan (Maalismaa) kanssa, Parikka kertoi MTV Uutisille Putouksen kulisseissa 18. helmikuuta.

Erityisesti tilannekomiikka on hänelle tärkeää, ja Parikka onkin ollut jo lapsena varsinainen keppostelija. 4.–5.-luokkalaisena Parikka keksi jekuttaa naapureitaan.

– Sain vappuna noitanaamarin ja menin se päässä istumaan kotitalomme läheiseen risteykseen sähkökaapin päälle ja hypin sieltä alas. Yksi naapurimme ajoi autolla siihen ja veti risteyksestä pitkäksi. Nauroin aivan kipeänä, kun hän peruutti takaisin. Sanomista ei kuitenkaan tullut, vaikka naapurit kertoivat vanhemmilleni. He vain naureskelivat.

Viime vuodesta Parikalle jäi mieleen kaksi kohokohtaa: viisi viikkoa meni Bachelor Suomi-kuvauksissa Kreetalla ja hänen keskimmäinen lapsensa Mimosa aloitti koulun.

– Perhe oli Kreetalla mukana, ja kävimme siellä myös myöhemmin kesällä. Mutta ei muuta ihmeitä, olen aika tavallinen espoolainen perheenisä.

Mikko Parikka on äskettäin ollut Instagramin mukaan tyttäriensä kanssa pilkillä. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Parikalla ja hänen aviopuolisollaan Sara Parikalla on lisäksi vuonna 2014 syntynyt tytär Matilda ja vuonna 2020 syntynyt tytär Melina. Tärkein asia, jonka isä on halunnut tyttärilleen opettaa, on kiitollisuus.

– Meillä on Suomessa valtavasti asioita, joista voi olla kiitollinen. Monesti sanon iltaisin, että miettikää vaikka kolme asiaa, mistä olette tässä päivässä kiitollisia. Joskus sieltä tulee, että "kun piirsin unilelun paidan, niin siitä tuli hieno", Parikka kertoi.

Perhearjen keskellä riittää menoa ja meininkiä, ja kaiken lisäksi Mikko ja Sara tekevät yhdessä töitä.

Mikko Parikka on jakanut hänestä ja vaimostaan Sara Parikasta kuvan Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Se on meille hyvä juttu. Vietämme paljon aikaa yhdessä. Vaikka on paljon hässäkkää, niin monesti rauhoitamme illat. Lapset menevät nukkumaan ja sen jälkeen meillä on yhteistä aikaa. Katsomme telkkaria tai välillä saatamme sopia, että nyt olemme kaksi tuntia puhelimilla. Välillä vain juttelemme.

Parikka haluaa olla isänä erityisesti läsnä oleva. 

– En voi oikein muuta olla. Jos alan miettiä, millainen isä minun pitäisi olla, niin ei siitä tule mitään. Lapset haluavat olla meidän ja minun kanssani. Sitä yritän heille antaa.

Lue myös:

    Uusimmat