Mikko Leppilampi paljastaa, mitä TTK-lopettamispäätöksen jälkeen tapahtui: "Itkin kuin pikkulapsi"

Mikko Leppilampi paljastaa, mitä TTK-lopettamispäätöksen jälkeen tapahtui:"Itkin kuin pikkulapsi" 3:13
Mikko Leppilampi peräänkuuluttaa eritoten yhtä asiaa tulevaisuutta ajatellen.

Mikko Leppilampi liikuttui saamastaan palautteesta.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa kymmenen kauden ajan juontanut juontaja-näyttelijä Mikko Leppilampi, 43, ilmoitti viime viikolla lopettavansa suosikkiohjelman juontajana. Leppilampi aikoo keskittyä tulevaisuudessa uraansa muusikkona ja näyttelijänä.

– Tunteet olivat todella pinnassa ja niiden sisällä pitäminen vaati paljon. Ohjelman jälkeen itkin kuin pikkulapsi, Leppilampi kertoi MTV Uutisten itsenäisyyspäivän lähetyksessä.

Tieto Leppilammen lopettamisesta säästettiin lähes koko TTK-tiimiltä, sillä hän halusi huomion keskittyvän kilpailun voittajiin Ernest Lawsoniin ja Anniina Koivuniemeen.

Televisiokameroiden sammuttua Leppilampi itki sanojensa mukaan vuolaasti. Leppilampi kertoi MTV Uutisten itsenäisyyspäivän lähetyksessä, että hän on saanut valtavasti viestejä uutisen tultua julki.

– Harvemmin tunnustusta annetaan ihmisille silloin kuin joku asia on ajankohtaista. Sain kokea sen, kuinka paljon katsojat ovat tykänneet työstäni. Paras palaute mitä olen ikinä saanut. Sitten mietin heti, että olisiko sittenkin pitänyt jatkaa.

Leppilampi pitäytyy kuitenkin päätöksessään vetäytyä ohjelmasta. Päätöstään hän mietti muutaman vuoden. 

– Kiteytän päätöksen tällaiseen: Niin kauan kuin juonnan muita sisään, minua ei juonneta sisään. Pidin pitkään siitä kiinni, että kaikkea olisi mahdollista tehdä. Mitä kokeneemmaksi tulee, ymmärtää että se ei toimi niin. 

Leppilampi sai toisen lapsensa syksyllä. Pienokainen on hänen ja Beata Leppilammen (os. Papp) ensimmäinen yhteinen lapsi.

– Isyys pysyy, vaikka lapset kasvavat. Aina elämä menee eteenpäin ja se kehittyy. Itselläni on olo, että osaan aidosti arvostaa jokaista hetkeä ja uskon, että läsnäolon taito on ihan eri tasolla. 


Lue myös:

    Uusimmat