Mainos

Mikko Leppilampi joutui pilan kohteeksi: "Pikkasen äkkiä pois siitä paikalta"

Suosikkijuontaja sai maistaa jääkiekkotulokkaan elämää ensimmäisissä harjoituksissaan julkkisjoukkueessa.

Julkimoista ja entisistä jääkiekkotähdistä muodostuvassa Pietarinkadun Oilers -jääkiekkojoukkueessa pelaava Mikko Leppilampi joutui jäynän kohteeksi ensimmäisissä harjoituksissaan joukkueessa. Aamujäille saapuneelle nuorelle näyttelijälle tarjottiin kopista sopivasti tyhjää paikkaa.

Mainos

MM-KIEKKO

MM-kisat alusta loppuun vain C Morella

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua näet C Moren suoratoistopalvelusta.

– Vedin siinä luistimia jalkaan, kohta käy ovi ja kuuluu "junnu perkele, pikkasen äkkiä pois siitä paikalta", Esa Tikkanen käveli sisään, olivat laittaneet minut istumaan Tikkasen paikalle, Leppilampi nauraa.

Pietarinkadun Oilersissa viihdemaailman huiput pelaavat entisten jääkiekkotähtien rinnalla erilaisissa hyväntekeväisyysotteluissa. Jääkiekkotaustan omaava Leppilampi pääsi elämään unelmaansa heti ensimmäisessä ottelussaan joukkueessa.

– Minulta löytyy pöytäkirjaote ensimmäisestä maalistani Oilersin paidassa, siinä on syöttäjinä numerot 17 ja 10, Kurri ja Tikkanen. Onhan se aika absurdia, Leppilampi kertoo.

Keväisin suosikkijuontaja seuraa jääkiekon MM-kisoja innolla. Leppilammen mielestä itse jääkiekon ulkopuolella huokuva yhteisöllisyys on yksi parhaita asioita turnauksessa.

– Jääkiekkoa ei tarvitse pelata, harrastaa tai ymmärtää, että voi olla mukana siinä hypessä ja yhteisöllisyydessä mitä Leijonat luo silloin kisojen aikaan. Mielestäni se olisi makeeta, että tehtäisiin kisoista enemmän sellaista koko kansan eventtiä, Leppilampi sanoo. 

Pietarinkadun Oilersin pelaajia ja entisiä NHL-tähtiä nähdään mukana C Moren ja Maikkarin jääkiekkolähetyksissä

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja