Mikko Leppilampi on tikissä! Suosikkijuontaja treenasi itsensä hurjaan kuntoon

Juontajana, näyttelijänä ja laulajanakin kunnostautunut Mikko Leppilampi kertoo elämäntapamuutoksestaan sosiaalisessa mediassa.

Mikko Leppilampi, 39, aloitti puoli vuotta sitten massiivisen elämäntapamuutoksen, joka on tuottanut varsin kiitettäviä tuloksia. Mies paljastaa tiputtaneensa painoa kuusi kiloa ja kehonkoostumusmittauksetkin kertovat rasvan määrän olevan kohdillaan.

Leppilampi toivoo muutoksen olevan pysyvää sorttia. Tavoitteena on, että uudet elämäntavat kantavat ainakin seuraavan kymmenen vuoden ajan. 

– Nyt vaan on edessä se haaste pitää tästä elämäntavasta kiinni, ettei vaan tapahdu taas kerran se, että pääsee vähän kondikseen, kokee siitä hyvää fiilistä ja antaa sen myötä itsensä lipsuu takaisin vanhoihin tapoihin, Leppilampi kirjoittaa Instagramissa.

Mies esittelee tämän hetken kuntoaan paljastavassa kuvassa, jossa hänellä on yllään ainoastaan lanteilla keikkuva pyyhe.


Maamme ykkösrivin juontajiin lukeutuva Leppilampi on juontanut viime vuosina muun muassa Tähdet, tähdet- ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmia. Myöhemmin keväällä hänet nähdään upouuden Versus-visailun juontajana. 


Lue myös:

    Uusimmat