Mikko Alatalon ja Jope Ruonansuun piti nousta yhdessä lavalle tänä kesänä – kuolinuutinen sai Alatalon murheelliseksi: "Sitä kesää ei Jopelle tullut"

Jope Ruonansuu on kuollut 2:41
Viihdetaiteilija Jope Ruonansuu on kuollut

Taiteilija Jope Ruonansuun kuolema veti myös Mikko Alatalon mielen matalaksi. Alatalo kertoo Facebookissa, että kaksikon oli määrä esiintyä yhdessä tänä kesänä.

Viihdetaiteilija Jope Ruonansuun poismeno sai monet suomalaiset muistelemaan huumorimiestä sosiaalisessa mediassa. Ruonansuu kuoli lauantaina 56 vuoden iässä.

Kuolinuutinen sai myös entisen kansanedustajan ja muusikkona niin ikään uraa tehneet Mikko Alatalon surulliseksi.

– Olen todella surullinen pohjoisen pojan Ruonansuun Jopen poismenosta. Meidän piti tehdä yhteinen konsertti vielä tänä kesänä, Alatalo kirjoittaa Facebookissa.

Hän kertoo kirjoituksessaan, että oli ollut yhteyksissä Ruonansuun kanssa aivan hiljattain, koska kaksikon oli määrä esiintyä yhdessä vielä tänä kesänä.

– Jope soitti muutama viikko sitten, että taitaa siirtyä ensi kesään. Sitä kesää ei Jopelle tullut. Hyvää matkaa, sanan ja piirrosten taitaja. 

Ruonansuun ystävät ovat kertoneet, että mies oli tehnyt heistä karikatyyrejä vielä aivan lähiaikoina. Taiteilija ehti ikuistaa myös näkemyksensä Alatalosta.

MTV Uutisten tavoittama Ile Vainio muistutti ystäväänsä ja työkaveriaan muistellessaan, että Ruonansuussa oli kaiken huumorin takana myös herkempi puoli. Samaa muistelee kirjoituksessaan myös Alatalo.

– Paitsi huumoria Jope osasi tehdä myös herkkiä biisejä: Ollaanko enkeleitä toisillemme? Siipiesi suojaan saanko painaa pään? hän päättää koskettavan kirjoituksensa Ruonansuun sanoin.

Lue myös:

    Uusimmat