Mikkelin Jukurit lomauttaa myös valmentajiaan – SM-liigaseuran vetovastuu säilyy nykyisellä tiimillä

Jääkiekon SM-liigaseura Mikkelin Jukurit lomauttaa henkilöstöään erimittaisten jaksojen ajaksi. Lomautukset eivät kuitenkaan koske pelaajia.

Jukurit tiedotti perjantaina, että se on saanut muuta henkilöstöä kuin pelaajia koskevat yt-neuvottelut päätökseen.

Näiden tuloksena Jukurien koko henkilöstö on lomautettuna erimittaisia jaksoja joulukuussa 2020 ja vuoden 2021 puolella. Seuran mukaan lomautukset jaksotetaan ja porrastetaan niin, että "SM-liigajoukkueen laadukas harjoittelu on turvattu ja myös muu toiminta voi jatkua mahdollisimman normaalina".

Jukurien puheenjohtaja Jukka Toivakka vahvisti MTV Urheilulle, että lomautukset koskevat myös liigaseuran valmentajia. Toivakan mukaan valmennusvastuu säilyy nykyisellä valmennustiimillä, josta kukin on vuorotellen eri mittaisilla lomautuksilla.

Päätösten taustalla on koronapandemian vaikeuttama taloudellinen tilanne. 

– Syksy on ollut meille ja muille seuroille hyvin haastava taloudellisesti, mutta koko yhteisö on siitä huolimatta kyennyt työskentelemään hatunnoston arvoisesti kovien paineiden alla. Toivomme, että rajoituksilla tilanne saadaan jälleen hallintaan ja toiminta voi jatkua taas uuden normaalin mukaisesti, Jukurien hallituksen jäsen Heikki Viitikko kommentoi tiedotteessa. 

SM-liigan on tarkoitus jatkaa pelejä 26. joulukuuta. Tällä hetkellä voimassa olevien alueellisen rajoitusten mukaisesti Jukurien seuraava kotiottelu voitaisiin pelata 5. tammikuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat