Mike Tysonista levisi huolestuttavia kuvia – vaiva vie legendalta puhekyvynkin

1:20
Mike Tyson esitteli kuntoaan paluuottelunsa punnitustilaisuudessa marraskuussa 2020.

Mike Tysonista levisi huoli, kun nyrkkeilylegenda oli Miamin lentokentältä otetuissa kuvissa pyörätuolissa. 56-vuotias yhdysvaltalainen kertoo kärsivänsä iskiasvaivasta.

Tyson istui Miamin lentokentältä hiljattain levinneissä kuvissa pyörätuolissa, ja myös kävelykeppi nähtiin hänen hyppysissään. Huolta nostatti entisestään, että Tyson oli antanut vasta kuukausi takaperin dramaattisia kommentteja itsestään.

– Me kaikki kuolemme joku päivä tietysti. Kun katson itseäni peilistä, näen pieniä kohtia kasvoissani ja olen, että huh. Tuo tarkoittaa, että parasta ennen -päiväni on hyvin lähellä, Tyson sanoi Hotboxin'-podcastissaan.

TMZ:n lähteen mukaan Tyson tarvitsi pyörätuolia iskiasvaivan pahentuessa, ja nyrkkeilylegenda on nyt itse vahvistanut asian Newsmax TV:lle.

– Iskias vaivaa minua silloin tällöin. Kun se iskee, en voi edes puhua! Luojan kiitos se on ainoa terveysongelmani. Voin mainiosti nyt, Tyson kertoi.

Tyson ynnäsi olevansa lähipiireineen todella kiitollinen siitä, mitä heillä on.

Iskias eli lonkkahermosärky on iskiashermon ärsytyksestä johtuvaa alaraajaan säteilevää kipua. Iskiaskipu säteilee yleensä selästä pakaraan ja jalkaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja