Väsy tuli! Mike Tysonin televisioesiintyminen hämmensi Isossa-Britanniassa – "Minua on vaikea herättää"

Paluuta nyrkkeilykehään valmisteleva Mike Tyson hämmensi televisioesiintymisellään tiistaiaamuna. Tyson vieraili videoyhteydellä Good Morning Britain -ohjelmassa, mutta haastattelu ei mennyt aivan toivotulla tavalla.

Tyson vastaili ohjelman juontajien kysymyksiin sekavasti ja hänen puheensa sammalsi voimakkaasti, kertoo TMZ. Tysonin katse harhaili pois kamerasta ja hän näytti välillä nuokkuvan.

Nyrkkisankarin sekava esiintyminen aiheutti Twitterissä jopa kyselyitä siitä, onko Tyson riittävän hyvässä kunnossa noustakseen kehään.

Tiistai-iltana Suomen aikaa Tyson puuttui keskusteluun. Mies julkaisi Twitter-tilillään selvityksen erikoisesta esiintymisestään.

Tyson suuntasi viestinsä aamushown juontajille Piers Morganille ja Susanna Reidille sekä koko Isolle-Britannialle. Tysonin mukaan väsy pääsy yllättämään Yhdysvalloista showhun osallistuneen miehen.

– Yritin pysyä valveilla myöhään haastattelua varten, mutta nukahdin, ja kuin leijona, minua on vaikea herättää, kun nukahdan. Harjoittelen kovaa ja menen aikaisin nukkumaan. Minulla ei ollut näyttöä, joten en nähnyt teitä ja unohdin katsoa kameraan.

Tyson, 54, kohtaa paluuottelussaan Roy Jones jr:n, 51, 28. marraskuuta Kaliforniassa. Näytösottelu on suunniteltu kahdeksan erän mittaiseksi.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja